Sari la conținut

Un virus i-a paralizat jumătate din față. Justin Bieber: Este destul de grav

Sursă FOTO: Wowbiz

Justin Bieber a anunțat vineri că va lua o pauză de la concerte pentru că suferă de paralizie pe o parte a feței.

Într-un videoclip postat pe contul său verificat de Instagram, cântărețul a explicat că suferă de sindromul Ramsay Hunt, care l-a lăsat în imposibilitatea de a-și mișca jumătate din față și de a urca pe scenă.

„Din cauza acestui virus îmi atacă nervul urechii și nervii faciali și mi-a paralizat fața”, a spus el în videoclip. „După cum vezi, acest ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc pe această parte a feței; această nară nu se mișcă. Așa că există o paralizie totală pe această parte a feței mele.”

Potrivit Clinicii Mayo, sindromul Ramsay Hunt „apare atunci când un focar de zona zoster afectează nervul facial în apropierea uneia dintre urechi. Pe lângă erupția dureroasă cu zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială și pierderea auzului la urechea afectată.

Bieber s-a adresat celor care au fost frustrați de recentele anulări ale concertelor sale, spunând că „fizic, evident, nu sunt capabil să le fac”.

Justin Bieber: Acest lucru este destul de grav

„Acest lucru este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie, dar, evident, corpul meu îmi spune să încetinesc”, a spus el.

„Sper că ai înțeles. Voi folosi acest timp pentru a mă odihni și a mă relaxa și a reveni la ce am mai bun, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac.”

El le-a mulțumit fanilor săi pentru răbdare și a spus că a făcut exerciții faciale pentru a-și ajuta starea. Bieber a spus că nu știe cât îi va dura să se recupereze, dar trei dintre spectacolele sale viitoare au fost amânate la începutul acestei săptămâni.

„Totul va fi bine”, a spus el. „Am speranță și încredere în Dumnezeu”.

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: