vineri, august 19, 2022

Explozie Popești-Leordeni. Unul dintre pacienții internați în stare gravă la Spitalul Floreasca în urma exploziei de la Popești Leordeni ar fi murit, potrivit G4Media. Bărbatul avea arsuri pe 90% din suprafața corpului și era din Nepal.

Alte trei persoane rănite în incendiu vor fi transportate duminică, în Germania pentru tratament cu o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale.

Te-ar mai interesa: Tot mai mulți copii, afectați de un nou virus. Iat...

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, va efectua duminică o misiune umanitară pe ruta Otopeni – Frankfurt – Otopeni, pentru transportarea a trei pacienţi care prezintă arsuri.

Pacienţii care au suferit arsuri în urma exploziei de la Popești Leordeni vor fi trataţi la un spital din Germania.

Misiunea se efectuează ca urmare a aprobării ministrului Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, la solicitarea secretarului de stat şi şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat. Echipa medicală va fi formată din specialişti ai UPU-SMURD Bucureşti şi ai Ministerului Apărării Naţionale. Aeronava va decola din Baza 90 Transport Aerian duminică, după ora 8,00, precizează sursa citată.

Te-ar mai interesa: Țara în care tinerii sunt îndemnați să bea mai mul...

11 persoane rănite în explozia de la Popești-Leordeni

O explozie s-a produs vineri la un utilaj dintr-o hală de reciclare din Popești Leordeni, potrivit ISU. 11 persoane au fost rănite (5 în stare gravă – intubați, 6 în stare ușoară). La fața locului au intervenit 8 mașini speciale de stingere și 7 ambulanțe SMURD.

Potrivit declarațiilor pompierilor, a avut loc o explozie la un utilaj care toca produse de înfrumusețare expirate, precum spray-uri. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Te-ar mai interesa: Planta care vindecă afecțiunile pancresului și aju...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private