joi, august 11, 2022

Bucureștiul poate fi un oraș foarte afectat, în cazul unui cutremur important. Există în Capitală peste 170 de unități școlare cu risc seismic important!

Digi24 a publicat o listă cu aceste școli, grădinițe și facultăți care se pot prăbuși, potrivit datelor publicate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București. Seismul înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică ne-a dat fiori reci la gândul unui eventual dezastru, în timp ce parcă ne-am simți în povestea drobului de sare. Suntem conștienți de pericol, însă cum îl prevenim? Scenariul este sumbru.

Te-ar mai interesa: Cum depozităm corect mâncarea în frigider: Dacă fa...

Și atenție! Raportul atenționează asupra faptului că „această situaţie nu reflectă realitatea, numărul acestor clădiri fiind mai mare, deoarece sunt multe instituţii care nu au răspuns solicitărilor de a centraliza imobilele expertizate tehnic.” Pentru sectoarele 2, 4 și 6, lista clădirilor expertizate tehnic și încadrate în clasa de risc seismic nu cuprinde instituții de învățământ.

Lista școlilor, liceelor, grădinițelor și facultăților cu risc seismic din sectorul 1

 

 


Lista școlilor, liceelor, grădinițelor și facultăților cu risc seismic din sectorul 3


Lista școlilor, liceelor, grădinițelor și facultăților cu risc seismic din sectorul 5

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private