luni, iulie 4, 2022

Organizatorii Untold și Neversea, unele dintre cele mai îndrăgite festivaluri din România, recunoscute și pe plan mondial au anunțat condițiile în care se vor ține anul acesta festivalurile.

Condiții de participare Untold și Neversea

„Ne dorim să găsim această soluție alături de autorități. Aceasta a fost și rugămintea noastră, să nu renunțăm la această posibilitate de a reveni încetul cu încetul la normalitate. Și să ne punem la masă și să vedem care sunt scenariile posibile pentru această vară și care sunt măsurile pe care le-am putea pregăti astfel încât să avem o vara cu evenimente.

Te-ar mai interesa: Vești despre românca ucisă de un rechin. MAE: Se a...

Nu putem speră, nu putem visa la o întoarcere la ceea ce a însemnat 2019. Dacă vom putea organiza evenimente, vor fi cu anumite compromisuri și măsuri care ne vor face să avem anumite limitări sau lucruri care ar putea să schimbe din experiența pe care oamenii o cunosc atunci când vine vorba de concerte și festivaluri.” a precizat acesta.

3 dintre soluțiile propuse de organizatorii Untold și Neversea: dovada vaccinării, dovadă anticorpi sau rezultat negativ la un test rapid COVID-19

„Acestea sunt trei dintre soluțiile și măsurile care credem noi că într-un mod cumulat ar putea să ajute și să permită reluarea activităților cu public.

O măsură de genul distanțare socială este imposibilă. Cel mai important lucru este să ne punem la masă cu autoritățile și să inventăm și să găsim acel manual de utilizare a unui eveniment. Să înțelegi cum poți izola oameni care prezintă un risc de cei care nu prezintă un risc.

Te-ar mai interesa: Trauma de nedescris a unei vedete: „Am fost violat...

Ce se întâmplă cu festivalurile mari din străinătate

Suntem în contact cu colegii din străînătate și lucrează cu același scenariu: de a ține evenimentele în vara. Este mult mai avansată relația cu autoritățile. În alte țări din Europa s-au făcut și evenimente de tip test. Multe Guverne în Europa au și garantat încă de acum o relaxare financiară pentru cei care organizează evenimente și festivaluri.” a mai spus Edy Chereji la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Ulei de măsline pe piele. Medic român: Nu faceți d...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private