Categories: Stil de viaţă

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Urmează o săptămână tensionată sub influența Lunei Pline în Scorpion

Urania a realizat  horoscopul pentru săptămâna 20 – 26 aprilie. Urmează o săptămână tensionată sub influența Lunei Pline în Scorpion . Este un moment favorabil să reflectăm la ce vrem să schimbăm în viața noastră

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Berbec

Intre 20 și 21 aprilie dimineața, sănătatea va evolua sub semnul a șase opoziții care pot genera nervozitate pronunțată, agitație, neliniște, gânduri străbătute de fiorii unor temeri, mai ales dacă nativii se confruntă cu situații importante sau trebuie să ia decizii cu impact asupra carierei și a veniturilor.

Imagine creată cu AI

In acest context, implicarea Lunii Negre îi poate face pe unii, mai sensibili, să nu evalueze adecvat un eveniment, să nu înțeleagă corect o informație și astfel, pe fondul surescitării, să facă greșeli.

Intre 21 aprilie, după ora 6:09′, și după-amiaza zilei de 23 aprilie se va menține, aproape la fel de intensă, ca în ultimele două săptămâni, încărcătura de vibrații astrale din semnul Berbecului, provocându-i pe nativii de toate vârstele și condițiile sociale să reacționeze, să ia atitudine, să fie activi, să se implice, doar că pentru relațiile parteneriale ce vor fi vizate, în acest răstimp, de tranzitul Lunii nu va fi vorba decât de un tumult de emoții, de trăiri interioare, de sentimente și reacții subiective care nu vor fi întotdeauna un sfetnic bun.

Din 26 aprilie, după ora 3:37’, efervescență intelectuală, inițiative menite să le permită Berbecilor să se afirme ori să schimbe contextul de viață și de activitate profesională prin lărgirea cadrului de acțiune, prin călătorii, activități specifice desfășurate în străinătate ori prin strămutarea în alte orașe. Horoscop integral Berbec poate fi consultat pe Urania.

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Taur

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Intre 20 și 21 aprilie dimineața, barieră în comunicare sau incapacitate a armonizării unor idei, tendințe, opinii sau demersuri comune, sentimente trăite și mai intens.

După 23 aprilie, de către cei născuți în zodia Taurului, ceea ce va pune la încercare trăinicia unei prietenii sau logica menținerii unei relații afective pe bază de concesii (făcute în acest moment) ori de răbdare până la o lămurire completă.

Între 21 aprilie, după ora 6:09’, și după-amiaza zilei de 23 aprilie, sănătatea, în general, ar trebui să funcționeze corect.

Nu programați ședințe, întâlniri sau dialoguri, audieri, medieri, tranzacții, negocieri pentru că nu se va ajunge la nici o rezoluție, în schimb, ambele părți pot avea derapaje de atitudine, de comportament sau de limbaj regretabile.

Din 26 aprilie, după ora 3:37’, dorință de a acționa corect (moral, legal, juridic) sau de a face „un bine”, a fi generos, a fi onest, a fi recunoscător, a fi solidar cu cineva care are nevoie de sprijin material.

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Gemeni

Sursa foto: arhiva Doctorul Zllei

Intre 20 și 21 aprilie dimineața, stres personal reflectat în sectorul relațiilor de familie sau al chestiunilor personale legate de regimul unui imobil (locuință, proprietate, chirie, mutare) sau de cel socioprofesional.

Una sau mai multe piedici în calea activității curente, care se poate deteriora surprinzător, de multe ori fără un motiv întemeiat; relații oficiale dificile, bântuite de neîncredere, de lipsa de solidaritate sau de refuzul cooperării; frustrări în cazul distribuirii unor funcții, atribuții, sarcini speciale (sentiment de nedreptate).

Între 23 aprilie, după ora 17:20′, și 26 aprilie, cele două case ale sănătății se vor confrunta cu vibrațiile astrale ale Lunii Pline în Scorpion, din 24 aprilie, și din această perspectivă va produce o puternică notă de exagerare subiectivă a unor stări organice.

Risc de infecții de mică intensitate, locale, provenind de la răni superficiale (tăieturi, înțepături, zgârieturi) sau de la infecții interne (amigdalită, laringită, complicații stomatologice).

Posibile evenimente neplăcute (conflicte, acuzații, greșeli, sancțiuni) în legătură cu sarcinile de serviciu. Din 26 aprilie, după ora 3:37′, posibile gesturi de amabilitate care dovedesc onestitatea ori dreptatea unui partener.

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Rac

Sursă foto: imagine creată cu AI

Intre 20 și 21 aprilie dimineața, cele două case ale comunicării și învățăturii vor evolua într-un context astral apăsător, marcat de ostilitate și de refuzul acceptării unui dialog „neted”.

Atât nativii, cât și cei cu care aceștia se vor întâlni vor fi nervoși, pătimași și greu de convins, pentru că argumentele lor vor fi precare, iar capacitatea de a (se) explica va fi modificată de impresiile momentului.

Nu decideți, nu dați răspuns la chestiunile importante, nu vă pronunțați în public în acest răstimp, iar dacă nu veți avea încotro, analizați foarte atent atât conținutul de idei, cât și logica acelei formulări. încercați să nu fiți negativiști și nu respingeți o idee sau o informație doar pentru că vă nemulțumește mesajul ei.

Stresul relațional s-ar putea abate și asupra relațiilor de prietenie pe care le vor pune într-o lumină nefavorabilă. Din 26 aprilie, după ora 3:37’, dispoziția interioară se va relaxa; Racii vor fi mai senini și dornici să recupereze zilele în care nu au fost în formă, acceptând să fie prezenți și activi în plan profesional sau public.

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Leu

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Intre 20 și 21 aprilie dimineața, fără a fi categoric grea, această perioadă se va asocia însă cu stări de spirit marcate de grija față de veniturile curente sau față de evoluția complicată (sau chiar blocată) a unui demers ce vizează intrarea în posesia unor bani sau bunuri cuvenite prin înțelegere cu una sau mai multe persoane, prin acțiuni în instanță sau prin deciziile unor instituții de resort.

Rețineți că o abordare greșită în trecut va produce acum efecte, așa că aici trebuie să se intervină și nu să se mențină strategia care nu i-a condus la vreun beneficiu.

Între 21 aprilie, după ora 6:09′, și după-amiaza zilei de 23 aprilie, pe Lei îi vor interesa ideile majore, chestiunile importante, la ordinea zilei, și se vor pronunța ferm.

Din 26 aprilie, după ora 3:37′, stare bună psiho-emoțională, trăiri intense, chef de viață, creativitate. Luna Plină ar putea aduce o nouă ipostază socioprofesională (numire într-o funcție, consolidarea unui statut public, succes la capătul unui efort meritoriu).

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Fecioară

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Intre 20 și 21 aprilie dimineața, nativii se vor plasa pe poziții de adversitate, mai ales acolo unde nu e cazul, din cauza unei atitudini hipercritice și deloc flexibile atât în chestiunile minore, cât și în cele importante în plan partenerial.

De aici, trebuie să tragem concluzia că nu va fi cea mai înțeleaptă abordare și nici cea mai justificată.

Între 21 aprilie, după ora 6:09’, și după-amiaza zilei de 23 aprilie, banii sau bunurile spre care aspiră nativii vor fi prilej de dispută, de abordări oficiale, nu neapărat conflictuale, cât agitate de niște spirite care nu pot și nu doresc să înțeleagă un adevăr, de unde și ripostele acide ale nativilor. între 23 aprilie, după ora 17:20’, și 26 aprilie, cele două case ale comunicării și ale învățăturii sau ale deplasărilor vor fi influențate de Luna Plină în Scorpion, din 24 aprilie, dar în mod inegal.

În acest răstimp, Fecioarele sunt de evitat dacă va fi vorba de o controversă personală, de o dispută profesională, de o ședință „cu scântei”.

Din 26 aprilie, după ora 3:37’, atitudine onestă, sinceră și solidară cu cauza unor membri apropiați din familia din care provin.

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Balanță

Imagine creată cu AI

Intre 20 și 21 aprilie, dimineața, cele două case ale sănătății vor funcționa diferit pe fondul unor opoziții care vor restrânge energia fizică și promptitudinea nativilor de a se mobiliza pentru activitățile curente, fie ele și plăcute sau utile.

Un fel de moleșeală îi va cuprinde pe nativii maturi sau mai în vârstă și pe cei cu afecțiuni cronice care vor simți nevoia să se protejeze și să nu se expună la excese și la riscuri.

Între 23 aprilie, după ora 17:20’, și 26 aprilie, mecanismele financiare și preocupările materiale vor fi influențate de Luna Plină în Scorpion, din 24 aprilie; posibilă nedreptate sau act (gest) incorect în plan bănesc, în general, sau, salariat în particular, fată de un nativ care poate să nu înțeleagă imediat ce s-a întâmplat și, astfel, să nu poată remedia la timp eroarea sau abuzul.

Nu recurgeți la strategii care presupun devierea de la principiile corecte de obținere și de manipulare a banilor sau la specularea egoistă a unei situații delicate.

Din 26 aprilie, după ora 03:37’, oportunitate de a face o deplasare de scurtă durată în tară sau în străinătate; dialoguri cu oficialități.

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Scorpion

Sursă foto: Astrology

Intre 20 și 21 aprilie, dimineața, situație dificilă în plan oficial (dacă nativul are funcții, rang sau atribuții speciale), în relația cu publicul sau cu un segment de audiență alcătuit din specialiști și autorități în domeniul în care Săgetătorii își exercită profesia.

Perioadă în care nativii trebuie să se poarte cu grijă pentru a nu exagera, pentru a nu strica o anume ordine și logică socio-profesională care li s-ar reproșa sau chiar imputa imediat, ceea ce i-ar greva, ulterior, parcursul (cariera) prin critici, reticențe, sancțiuni.

Posibilă situație de viaţă deosebită pe relația Săgetătorilor cu un unchi sau cu o mătușă care le poate oferi stabilitate materială sau consolidare personală prin ajutorul (după puterile fiecăruia) celor (tineri) care mai au nevoie să fie susținuți, între 23 aprilie, după ora 17:20’, și 26 aprilie, cele două case ale sănătății se vor afla sub influența Lunii Pline în Scorpion,

Din 26 aprilie, după ora 03:37′, Luna va tranzita casa I a personalității și le va insufla Săgetătorilor optimism, vigoare sufletească, tărie morală, ambiție și bună capacitate de regrupare în jurul unor comandamente ale momentului.

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Săgetător

Sursa foto: arhiva Doctorul ZIlei

Intre 20 și 21 aprilie, dimineața, situație dificilă în plan oficial (dacă nativul are funcții, rang sau atribuții speciale), în relația cu publicul sau cu un segment de audiență alcătuit din specialiști și autorități în domeniul în care Săgetătorii își exercită profesia.

Perioadă în care nativii trebuie să se poarte cu grijă pentru a nu exagera, pentru a nu strica o anume ordine și logică socio-profesională care li s-ar reproșa sau chiar imputa imediat, ceea ce i-ar greva, ulterior, parcursul (cariera) prin critici, reticențe, sancțiuni.

Posibilă situație de viaţă deosebită pe relația Săgetătorilor cu un unchi sau cu o mătușă care le poate oferi stabilitate materială sau consolidare personală prin ajutorul (după puterile fiecăruia) celor (tineri) care mai au nevoie să fie susținuți.

Din 26 aprilie, după ora 03:37′, Luna va tranzita casa I a personalității și le va insufla Săgetătorilor optimism, vigoare sufletească, tărie morală, ambiție și bună capacitate de regrupare în jurul unor comandamente ale momentului.

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Capricorn

Sursă foto: aehivă Doctorul ZIlei

Intre 20 și 21 aprilie, dimineața, se pot manifesta controverse interioare care să nu le dea pace nativilor. Aceștia se vor vedea puși în situația de a relua temele de viaţă profesională bazate pe crezuri, convingeri și aspirații care acum nu mai par la fel de justificate, de motivate sau de concordante cu evenimentele în curs de desfășurare (mai ales dacă unii dintre Capricorni își propuseseră să se strămute în străinătate) și se vor vedea constrânși să renunțe, fie și numai pentru perioadă.

Între 23 aprilie, după ora 17:20’, și 26 aprilie, relațiile personale vor fi puse la încercare de Luna Plină în Scorpion, din 24 aprilie, care se va așeza, ca influență principală, în sectorul relațiilor de prietenie unde va accentua nemulțumirile și concluziile dezamăgitoare până la conturarea unei despărțiri sau a evaluării oportunității menținerii comunicării cu acele persoane. în plan afectiv, nota generală va fi de stabilitate.

Din 26 aprilie, după ora 03:37′, nevoie de evadare la propriu și la figurat din peisajul cotidian.

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Vărstor

Sursă foto: Dorothe pentru Pixabay

Intre 20 și 21 aprilie, dimineața, amestec de dorințe și de planuri care conturează un anume mod de viață și de exercitare a meseriei care să le ofere mai multi bani nativilor sau care să le permită să-și reformuleze multe dintre principiile de bază ale existenței lor în conformitate cu capacitatea, cu vârsta, cu aspirațiile sau cu condițiile actuale.

Doar că, pentru moment, banii încă nu încep să vină și nici ei nu au curajul să facă schimbări esențiale.

Între 23 aprilie, după ora 17:20’, și 26 aprilie, viaţa profesională, responsabilitățile sociale, cariera, ascensiunea sau debutul, în cazul celor tineri, vor fi controlate de Luna Plină în Scorpion, din 24 aprilie, care va avea darul să creeze condițiile favorabile unor abordări abile, diplomatice, născute din intuiția de a acționa în momentul potrivit și într-un mod inspirat, ceea ce va atrage admirația sau încrederea celor din jur.

Din 26 aprilie, după ora 03:37’, activități plăcute, desfășurate alături de prieteni; veselie și exuberantă.

Urania, horoscop 20 – 26 aprilie. Pești

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Intre 20 și 21 aprilie, dimineața, relațiile parteneriale vor avea o evoluție stranie, ele putând să se degradeze brusc, pe fondul unor secvențe total insignifiante (gesturi, grimase, observații ironice) considerate jignitoare sau disprețuitoare ori ca urmare a unor relatări care, prin îngroșări grotești și deformarea adevărului, îl vor pune pe nativ într-o lumină nedreaptă.

între 21 aprilie, după ora 06:09′, și după-amiaza zilei de 23 aprilie, preocupări financiare, nevoie de informații cu privire la măsurile legale care s-au luat în ultima vreme în plan salarial (fiscal).

Efectul pe care îl va avea Luna Plină în Scorpion, din 24 aprilie, care va răscoli nemulțumirile sau neîncrederii mai vechi și îi va obliga pe nativi să le analizeze cu multă suplețe mentală dar și cu dorința de a afla adevărul, alungând vanitățile și iluziile.

Din 26 aprilie, după ora 03:37’, Peștii vor simți nevoia unei afirmări, a unei libertăți de mișcare în spațiul public mai ales dacă au profesii sau au un statut public care le permite sau le impune chiar acest lucru (notorietate, succes, simpatia publicului).

 

 

Recent Posts

Trusa de prim-ajutor, o necesitate în vacanțe! Ce trebuie să conțină

Trusa de prim-ajutor, o necesitate în vacanțe! Atunci când te pregătești să pleci în vacanță,…

2 minute ago

Atenționare cibernetică! Aveți grijă când faceți cumpărături online pentru sărbători

Atenționare cibernetică!  Fiţi atenţi când faceţi cumpărături online în timpul sărbătorilor, atrage atenţia Directoratul Naţional pentru…

32 de minute ago

Ouă de Paște vopsite natural. Doar așa vei obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși

Vopseaua din comerț pentru ouăle de Paște poate fi periculoasă pentru organism deoarece conține aditivi…

o oră ago

Semnificația spirituală a ploii de stele din Mai 2024

Ploile de meteoriți sunt un fenomen astronomic care a captivat omenirea din cele mai vechi…

2 ore ago

O zodie are Cosmosul de partea ei. Urmează reușite pe toate planurile la începutul lunii Mai

Mihai Voropchievici vestește mari reușite pentru o zodie în următoarea perioadă. Ceilalți nativi, pe de…

2 ore ago

Mare atenție la PEȘTE! Medicul Virgil Stroescu: Poate să facă dezastru!

De curând, în timpul emisiunii Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea la Antena 3, medicul…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Nicturia