sâmbătă, iulie 2, 2022

Urinatul în mare, interzis. Locuitorii din Spania și alți turiști care vin la plajă s-ar putea confrunta cu sancțiuni în valoare de mii de euro. Spania spune că va începe să amendeze sute de oameni dacă urinează în mare.

Urinatul în mare într-una dintre cele mai populare destinații pentru vacanțele de vară va fi amendată cu 750 de euro.

O amendă uriașă amenință vizitatorii uneia dintre cele mai populare destinații de plajă din lume dacă sunt surprinși că se ușurează în mare.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE! Iată ce trebuie știut despre ALGOCALMIN...

Autoritățile locale din provincia spaniolă Galicia au anunțat că orice persoană prinsă făcând acest lucru va fi amendată cu 750 de euro. Aceștia au declarat că urinarea într-un loc public este o „încălcare minoră” și o „încălcare a standardelor de igienă și siguranță sanitară”, relatează Daily Mail.

Se vor instala toalete publice pe plaje în timpul sezonului turistic de vârf

Administrația locală va instala toalete publice pe plaje în timpul sezonului turistic de vârf. Acestea vor fi disponibile pentru toți cei care merg pe plajă care au nevoie de ele. Vizitatorii care vor sa evite problemele din cauza cozilor vor trebui să înlocuiască costumul de baie cu scutece.

Te-ar mai interesa: Când este OBLIGATORIU să bem APĂ și DE CE?...

Autoritățile locale intenționează însă să meargă mai departe și să nu se limiteze la amenzi. În această vară, Spania a impus turiştilor noi reguli stricte. În virtutea acestora, oricine se plimbă în costum de baie în afara zonelor de plajă poate fi sancționat. De asemenea, vor fi amenzi pentru aruncarea gunoiului pe plajă, este interzisă aprinderea grătarului pe plajă și scăldarea în mare cu săpun.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE la durerile de picioare! Pot semnala afecț...

Măsura, care cu siguranță îi va șoca pe mulți turiști, este amenda pentru toți care încearcă să-și rezerve un loc pe plajă cu un prosop. Acesta intră în vigoare la 18 iulie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private