Sari la conținut

Vă mai aduceți aminte de Veronica, fată bună și cuminte? Dacă o vezi ACUM, nu ai nicio șansă să o recunoști

Vă mai aduceți aminte de Veronica, fată bună și cuminte? Dacă o vezi ACUM, nu ai nicio șansă să o recunoști. Fetița care cucerea inimile telespectatorilor s-a transformat în totalitate.

Feeria muzical-coregrafică a rămas preferata mai multor generaţii. Pe 6 aprilie 1973 se lansa la Bucureşti producţia “Veronica”, în regia Elisabetei Bostan, feeria muzical-coregrafică care a rămas, de-a lungul timpului, preferata mai multor generaţii. Un film muzical pe care copiii ajunşi acum oameni în toată firea nu l-au uitat, şi de care copiii oamenilor în toată firea încep să se îndrăgostească.

In 1973, o fetita simpatica reusea sa cucereasca toate inimile prin interpretarea personajului ‘Veronica’.

Cine ar putea să o uite pe neastâmpărata Veronica, fetiţa care se află la un cămin de copii şi primeşte de ziua ei în dar de la Zâna cea bună o traistă vrăjită, care-i va îndeplini orice dorinţă. Refuză să împartă această bucurie cu ceilalţi copii şi Zâna o pedepseşte. Peripeţiile se ţin lanţ, pe drum întâlneşte prieteni buni şi răi (cum ar fi Motanul Dănilă, Vulpea, şi mulţi alţii).

Traieste din 1996 in Canada si este profesoara de pian

Luminita Petre, caci despre ea este vorba, traieste din 1996 in Canada si este profesoara de pian. In ciuda faptului ca a parasit Romania, Lulu Mihaescu, asa cum i se mai spune, inca pastreaza legatura cu prietenii sai, dar si cu fanii sai care nu au reusit sa o uite.

Vă mai aduceți aminte de Veronica, fată bună și cuminte? Actrita a cunoscut celebritatea la varsta de patru ani

Actrita a ajuns celebra in urma participarii in filmul Veronica, pe vremea cand avea doar patru ani. Celebrul film a fost regizat de Elisabeta Bostan in 1972, insa s-a bucurat de prezent pana in anii ’90.

Datorita succesului urias, pelicula a avut si o continuare: „Veronica se intoarce”, regizat tot de Elisabeta Bostan si a avut aceeasi actori in rolurile principale, informeaza ProTV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel