sâmbătă, februarie 27, 2021

Vaccinarea anti-covid. Cum se pot evita reacțiile alergice? Monica Pop. „Testul este foarte simplu! Nu e normal sa nu se facă!”

Medicul oftalmolog Monica Pop este cunoscută pentru intervențiile sale directe și transparente din domeniul medical. Declarațiile și punctele sale de vedere se bucură de o mare încredere din partea populației.

Recent, fostul manager al Spitalului de Oftalmologie din București a vorbit despre problema reacțiilor adverse care pot apărea în urma vaccinării anti-covid. Monica Pop este de părere că există o metodă simplă și practică de a se evita reacția alergică în cazul unui pacient. Astfel s-ar evita riscuri și costuri imense. „Testul este foarte simplu”, susține cunoscutul medic oftalmolog, adăugând că „nu e normal să nu se facă”.

Vaccinarea anti-covid. Cum se pot evita reacțiile alergice?

„Întrebare medicală logică.
De ce nu se face test pentru alergie la vaccin, deși reacțiile alergice sunt descrise în orice prospect??!! N-ar mai fi risc de alergie! E fără nicio pierdere (e la același om), fără risc, fără costuri în plus!
E SIMPLU! Și AR FI DOAR BENEFICII!

Monica Pop. „Testul este foarte simplu! Nu e normal sa nu se facă!”

Testul este foarte simplu. Din seringa pregatită se introduce subcutan un strop și se vede reacția. Știe orice medic sau asistentă. Daca e ok, se face injectia. E la același pacient, nu se pierde nimic și suntem siguri ca nu va face vreo reacție alergică gravă. NU e normal sa nu se facă!
Conform unei obligații a oricărui medic, nu e permisă administrarea niciunui medicament, soluție, vaccin, orice, fără test de alergie prealabil.
Dacă unui pacient i se administrează ceva, orice, fără test prealabil de alergie iar pacientul face reactie alergică, (șoc anafilactic, deces), este o problemă de malpraxis grav! Se pot evita ușor aceste complicații grave, nu foarte frecvente dar descrise, posibile și existente!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Ultimele stiri

Parteneri