miercuri, iulie 28, 2021

Vaccinul Covid-19, împotriva noului coronavirus ajunge în decembrie. 

Într-un interviu oferit de Viktor Orbán, premierul Ungariei, în această dimineaţă, pentru postul de radio Kossuth, acesta a afirmat

că vaccinul împotriva coronavirus ar putea ajunge în Ungaria la sfârșitul lunii decembrie sau la începutul lunii ianurie, anul viitor.

Vaccinul împotriva coronavirus. Acesta a făcut apel la răbdare, în special pentru cei care au fost afectați, menținând că cel mai probabil în primăvară, marea masă a populației va avea acces la vaccin.

Vaccinul Covid-19

Numărul în creștere al bolnavilor în majoritatea statelor din Europa, în ciuda măsurilor de restricție, nu fac decât să instaleze panica și confuzia în rândul populației. În ceea ce privește Ungaria, de luni, vor fi aplicate amenzi mari pentru

nerespectarea regulilor privind combaterea coranavirusului.

Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei: „Până acum, poliţiştii au dat avertismente, dar începând de luni se vor aplica amenzi, întrucât cei care nu vor respecta regulile, nu vor purta măşti, nu vor respecta prevederile legale, aceia se joacă nu numai cu propria lor sănătate, ci şi cu cea a altora, iar cifrele nu vor fi favorabile nici în continuare. Deci, apărarea este o responsabilitate comună; toţi au partea lor de responsabilitate”.

 

Ultimele stiri

Parteneri