Sari la conținut

Val de alerte cu bombă la mai multe spitale din Capitală. Raed Arafat a găsit explicaţia

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Mai multe alerte cu bombă au fost primite, pe e-mail, la adresa unor instituţii publice. Inclusiv Ministerul Sănătăţii şi mai multe spitale din Capitală au primit pe adresa de email mesaje privind amplasarea unei bombe.

„Am depus multe bombe la spital. Aceste bombe vor exploda în câteva ore. Multă lume va deceda” – era mesajul primit inclusiv pe o adresă de e-mail a Ministerului Sănătății, dar și pe adresele spitalelor de Oftalmologie, Bagdasar Arseni, de Arși, Fundeni și Marius Nasta.

Şeful DSU, Raed Arafat, crede că rostul alertelor cu bombă este să inducă panică în rândul populaţiei şi să se desfăşoare acţiuni de evacuare a instituţiilor ameninţate.

„Suntem conștienți că există un număr mare de alerte. A fost inclusiv la spitale săptămâna trecută. Rostul lor este să inducă panică, să tot evacuezi. Se aleg diferite entități, unde e greu să scoți toți oamenii. Se evaluează riscuri, sunt colegi care au expertiză în acest domeniu. Noi nu facem decât să fim o parte de colaboratori și sprijin, dacă se solicită”, a declarat Raed Arafat, potrivit Mediafax.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.