sâmbătă, iulie 2, 2022

Vedeta care trece prin momente dficile! Fructele delicioase ale verii au trimis-o direct pe patul de spital.

Starea de sănătate a Andei Ghiță a fost pusă în pericol de consumul de cireșe

Anda Ghiță a ajuns la spital din cauza cireșelor

Anda Ghiță a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că este desfigurată și plină de pete, asta după ce a consumat cireșe care au fost stropite cu tot felul de substanțe. Vedeta este alergică, însă susține că niciodată nu s-a confruntat cu probleme atât de grave ca și acum.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru celulele creierului. Un ...

”Sunt un pic desfigurată. Ploape umflate, plină de pete, de umflături. Eu am un teren alergic la anumite chestii. La testele alergice nu ies aceste substanțe, insecticide, erbicide. Sunt o pofticioasă, știam cu ani în urmă că cireșele mi-au mai făcut probleme, însă nu mereu. Nu m-am alarmat că am mai avut niște probleme, însă nu ca acum.

Oricum sunt plină din cap până-n picioare de niște bube, umflături. Pe tot corpul mi-au apărut. Sunt într-un moment peste care o să tec, cu siguranță, am mai avut, dar nu așa. De data asta cred că și imunitatea a fost mai scăzută.”, a declarat Anda Ghiță, în exclusivitate la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Cod galben și portocaliu de ploi și vijelii în jum...

Anda Ghiță este în lumina reflectoarelor de mulți ani, iar de când a devenit soacra lui Pitbull Atodiresei, cu atât mai mult. Artista a vorbit adesea despre momentele grele din viața ei și nu a considerat că ceea ce a trit a fost o dramă, dar crede că cei care o ascultă au această părere.

„Târziu mi-am dat seama și am ajuns să înțeleg că eu atunci când apar la TV, eu vin ca un vulcan și spun ”Uite, eu asta am făcut. Eu am pățit asta, dar fiți tari”. Suntem diferiți. Eu vin cu un pachet de cunoștințe și întâmplări, care pentru alt om par foarte grele. Pentru mine, că a fost de-a lungul anilor multe, nu sunt chiar atât de grele, și pentru că persoana mea este călită, vin dintr-o altă lume, cu o altă esență, cu o duritate …”, a spus Anda Ghiță pentru Antena Stars.

Te-ar mai interesa: VIDEO șocant. Momentul în care o turistă este omor...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private