sâmbătă, iunie 25, 2022

Cântăreața Amna și-a deschis sufletul și a povestit clipele de coșmar prin care a fost nevoită să treacă în momentul în care a ieșit de pe ușa doctorului care i-a pus un diagnostic fatal.

Speriată la gândul zilelor numărate pe care le va avea de trăit, artista a căutat toate soluțiile posibile pentru a se însănătoși și a început un tratament pe care l-a urmat un an.

În urma mai multor controale amănunțite, artista a descoperit că i s-a pus un diagnostic greșit.

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

„Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Timp de un an de zile am trăit cu acea boală și cu tratamentul pentru acea boală. Am spus că-mi dau demisia, am și făcut asta. Acea doctoriță punea diagnostice greșit, după ureche”, a povestit Amna, în cadrul matinalului moderat de Dani Oțil și Răzvan Simion.

Îngrijorată de ceea ce ar putea să i se întâmple, Amna a vrut să profite la maxim de fiecare zi din viața ei.

Amna: „Am zis că atât cât am de trăit, eu vreau să cânt”

Artista a povestit că a ajuns chiar să-și vândă și mașina, pentru a face muzică. La un moment dat, însă, când a decis să meargă în străinătate pentru a-și verifica tratamentul, aceasta a avut parte de o surpriză. Specialiștii i-au spus că este perfect sănătoasă și că nu are nicio afecțiune de care ar trebui să se teamă.

Te-ar mai interesa: Informații uluitoare despre moartea Prințesei Dian...

„Perioada aia de un an a făcut ca din mine să iasă dorința aia nebună de a reuși cu muzica. Am renunțat la mașină, mi-am cumpărat piesa și am zis că atât cât am de trăit, eu vreau să cânt. Dar, repet, eu nu aveam nimic.

Am plecat în Austria, mi-am reverificat tratamentul și era totul în regulă. Boala nu exista! Am ajuns la un profesor din București, cu care am și născut, și dânsul mi-a spus că nu am absolut nimic„, a adăugat Amna.

Te-ar mai interesa: Astrolog: Sufletul vine și se lipește de mamă cu u...

Vedeta spune că cel mai important în această viață este să prețuim sănătatea și să ne dăm seama că restul vin și pleacă. Ea este o persoană extrem de puternică că nu s-a lăsat doborâtă de o așa-zisă boală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private