Sari la conținut

Vedetele care au slăbit sănătos dezvăluie rețetele pentru trupul visat! „ Nutriționistul meu m-a învățat asta”

dieta
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Descoperă secretul vedetelor care au slăbit

Analistul politic Sarmiza Andronic a devăluit secretele pe care le-a învățat de la un nutriționist pentru a slăbi și pentru a ajunge la silueta visată.

Importanța produselor cu indice glicemic scăzut

„Pe mine nutriționistul meu m-a învățat să mănânc un produs cu indicele glicemic foarte mic înainte să mă culc. Deci nu există să nu mănânc ceva.

Eu am slăbit cu nutriționist care m-a învățat să mănânc sănătos, nu să slăbesc. Şi cred că a găsit formula potrivită care să mă motiveze.

În momentul în care intri în cabinetul lui îți ține un curs de 1 oră şi 30 de minute în care îți explică ce-i cu indicele glicemic, îți dărâmă o grămadă de mituri pentru că toți oamenii pe care eu i-am întâlnit acolo sau pe care eu i-am trimis acolo au ieșit bulversați.

De fapt, este o un mod mediteranean de a mânca foarte multă verdeață, foarte multă proteină, dar toate produsele trebuie să le alegi și să le prepari în așa fel încât indicele glicemic să fie mic.

De exemplu, mănânc dimineață 2 ouă cu multă verdeață, dar este un secret. Ca să poți să digeri și să ai sentimentul de sațietate, întâi mănânci câteva guri de salată verde sau ceva verde, castraveți, şi abia pe urmă să mănânci omleta propriu-zisă.

Dieta mediteraneană
Dieta mediteraneană

Pe urmă o să mănânc o gustare neapărat. Eu la 3 ore m-am autoeducat să mănânc un produs cu indicele glicemic mic, de exemplu.

Deci produsul ăla pe care eu îl mănânc și care este ciocolată sau care este ceva dulce, care are indice glicemic mic.

La 2 săptămâni merg la control și îmi spune uite aici ai greșit, sigur ai mâncat ceva ce nu a fost în regulă.

La un moment dat n-aveam voie să mănânc fructe până când nu am ajuns la o anumită greutate și la anumiți parametri în organismul nu am avut voie fructe, dar acum am fost obligată să mănânc fruct la fiecare prânz”, a explicat Sarmiza Andronic, expert în comunicare, la Sinteza Zilei de la Antena 3.

Cum a slăbit Sarmiza Andronic 11 kilograme în două luni și jumătate?

„Cuvântul dietă nu mi se potrivește la ceea ce fac eu acum. Este adevărat, am slăbit 11 kilograme în două luni jumate, dar este vorba despre un nou mod de viaţă, despre alimentaţie mediteraneană pe care am învăţat-o sub îndrumarea unui nutriţionist grec care m-a învăţat exact, cum să mănânc corect şi mai ales, m-a educat în ceea ce priveşte alimentația.

Nu va fi un mod de viață pe scurtă durată, ci pe o durată lungă de timp și sper să fie în regulă, mai ales că de-a lungul timpului am ținut mai multe diete. Asta nu este o dietă. Am ținut mai multe diete și nu au funcționat și de fiecare dată m-am întors la kilogramele pe care le-am avut.

Nu va fi un mod de viață pe scurtă durată, ci pe o durată lungă de timp și sper să fie în regulă, mai ales că de-a lungul timpului am ținut mai multe diete. Asta nu este o dietă. Am ținut mai multe diete și nu au funcționat și de fiecare dată m-am întors la kilogramele pe care le-am avut.

„Mă simt foarte bine în pielea mea şi pare că am un alt tonus”

Este minunat. Mi-au mai spus şi alţii că nu aveam nevoie să slăbesc. Asta înseamnă că ori am fost eu suficient de atentă la felul în care m-am îmbrăcat, ori poate doar în anumite părţi ale corpului era nevoie de asta, dar mă simt foarte bine. Ceea ce este foarte important este că am fost la medic, la nutriţionist. Nu se face nimic după aiurea şi după ureche. Informaţiile nu se iau de oriunde”, a spus analistul politic.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: