joi, noiembrie 26, 2020
Irina Lungu

UPDATE: IML a dat rezultatul analizei antropologice a oaselor găsite, potrivit Digi24, informații pe surse ! Oasele aparțin unei adolescente între 12 și 17 ani. Concluziile așteptate legate de ADN-ul oaselor vor veni în cursul săptămânii viitoare.

Se pare analiza finală astăzi va fi doar cea ANTROPOLGICĂ, nu și cea de ADN. Iar primele concluzii certifică proveniența osoasă a unei fete de statură mică, probabil între 12 și 17 ani.

Medicii nu au putut depista dacă sunt oasele Alexandrei Măceșanu. Dar ce se știe sigur este că sunt oase umane, care au aparținut unei adolescente, de statură mică, cu vârsta între 12 și 17 ani. Nu s-a putut stabili nici vechimea lor, potrivit surselor citate de Digi24.

Expertiza antropologică pe fragmentele osoase ridicate din casa din Caracal, unde Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe cele două tinere este finalizată vineri, 2 august.

Surse din cadrul Institutului Național de Medicină Legală (INML) au declarat acest lucru pentru Mediafax, expertiza genetică fiind în continuare în lucru.

Procedura este anevoioasă, întrucât oasele au fost găsite calcinate.

Procurorii DIICOT au reluat vineri cercetările în cazul crimelor de la Caracal, făcând verificări la casa lui Gheorghe Dincă, unde au fost găsite probe de ADN aparținând Alexandrei Măceșanu.

Tot astăzi, anchetatorii au început să verifice amprentele din casa lui Gheorghe Dincă.

Nu se știe de ce probele ADN nu sunt gata azi.

Parteneri