Sari la conținut

Veste bună pentru elevi și cadre medicale! Acord de prevenire a bullying-ului și gestionare a situațiilor de criză, între ASSMB și Poliția Capitalei. Ce presupune acest lucru

Veste bună pentru elevi și cadre medicale! A fost încheiat un acord de prevenire a bullying-ului și gestionare a situațiilor de criză între ASSMB și Poliția Capitalei. Ce presupune acest lucru.

Elevii și cadrele medicale vor beneficia de expertiza specialiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și ASSMB.

Acord de prevenire a bullying-ului și gestionare a situațiilor de criză între ASSMB și Poliția Capitalei

Marți, 29 iunie, a fost încheiat un protocol de colaborare pe o periaodă de cinci ani, între Administrația Spitalelor și Serviciilor Mediacle București (ASSMB) și Direcția Generală de Poliție a municipiului București (DGPMB).

Acordul vizează promovarea sănătății prin dezvoltarea și implementarea unor măsuri menite să consolideze echilibrul emoțional și abilitățile de gestionare a situațiilor de criză.

„Concret, se urmărește creșterea gradului de informare și de conștientizare în rândul elevilor din unitățile de învățământ public din Municipiul București în ceea ce privește pregătirea antivictimală, reducerea vulnerabilităților, consolidarea echilibrului emoțional în situații în care apare stresul psihic generat de bullying, de consumul de persoane. droguri în școli, sau de violență întâlnită în instituțiile de învățământ ori în familie”, se arată într-un comunicat ASSMB.

Parteneriatul urmărește consolidarea comunicării între cele două instituții

În ceea ce privește personalul medico-sanitar din cele 19 spitale administrate de , acesta va fi instruit și va beneficia de experiența specialiștilor în problematica camerelor gestionării cu succes a situațiilor de criză medicală în care pot apărea într-o zonă de criză medicală, în raport cu unii pacienți recalcitranți sau cu cei care îi însoțesc.

De asemenea, parteneriatul încheiat astăzi între și urmărește consolidarea și optimizarea capacităților de comunicare și de cooperare între cele două instituții, susținerea reciprocă a activităților menite să aibă legătură cu necesitatea creșterii populației și a nivelului general al creșterii populației. stil de viață și conduită care să faciliteze protejarea și menținerea stării de sănătate individuale sau colectivă, precum și prevenirea situațiilor de risc.

„Prin semnarea protocolului de colaborare cu Poliția Capitalei, ASSMB continuă să dezvolte o strategie de parteneriat cu toate instituțiile relevante pe zona de promovare a sănătății și de educație pentru sănătate.

Probleme acute pentru societatea de azi, precum bullying-ul și violența în școli, dar și cazurile de agresare a persoanlului din spitale sau de pe ambulanțe, necesită o abordare convergentă, interdisciplinară, care să combată eficient aceste fenomene.

Sunt convinsă că, prin parteneriatul cu DGPMB vom face pași importanți în direcția atingerii acestui obiectiv”, a declarat Oana Sivache, director general adjunct ASSMB.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.