Sari la conținut

Veste fulger despre Putin! A avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale

Deși a fost sfătuit de medic să nu susțină interviuri lungi, după o sesiune virtuală, Vladimir Putin a avut nevoie de îngrijire medicală, a informat postul General SVR Telegram.

Veste fulger despre Putin! A avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale


Putin a fost văzut într-o apariție publică destul de rară la Moscova. El a fost aproape de mai multe persoane la un eveniment care marchează cea de-a 350-a aniversare de la nașterea lui Petru cel Mare și o sesiune cu tineri antreprenori, ingineri și oameni de știință, sugerând că există mai puțină îngrijorare decât înainte că s-ar putea infecta cu noul virus.

El s-a lăudat că mergând la război în Ucraina a călcat pe urmele țarului, care a confiscat pământul din Suedia. „Ce făcea Petru ? Reluarea și consolidarea”, a spus el. El a recunoscut că rușii vor trebui să aștepte un deceniu pentru a trăi mai bine după ce țara a fost ruptă de lume prin sancțiuni din cauza invaziei sale în Ucraina.

Citeste si:

Amânarea maratonului telefonic

La întâlnirea cu tineri antreprenori, ingineri și oameni de știință, el a fost întrebat: „Deci vom trăi mai bine peste 10 ani?” El a răspuns: „Da, până la urmă atingerea obiectivelor pe care mi le-am propus va duce la o calitate mai bună a vieții”.

„Amânarea maratonului telefonic cu Președintele se datorează stării de sănătate instabile a lui Vladimir Putin. Acum o săptămână, președintele se pregătea să răspundă la întrebările cetățenilor ruși la sfârșitul lunii iunie-începutul lunii iulie. Dar medicii lui l-au sfătuit să nu aibă apariții publice lungi în viitorul apropiat”, a declarat Generalul SVR.

Formatul îl prezintă pe Putin răspunzând la întrebări timp de patru ore, dar canalul a spus: „În ultimul timp, președintele a obosit mult mai repede. Dacă starea de sănătate a lui Putin poate fi stabilizată, maratonul va avea loc în august”, potrivit Mirror.co.uk.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.