marți, ianuarie 25, 2022

Veste neagră în lumea sportului! O mare jucătoare de tenis a fost diagnosticată cu CANCER. Iată mesajul care a cutremurat întreaga lume.

Chris Evert, fostă jucătoare de tenis, a anunțat că are cancer ovarian.

Fosta tenismenă Chris Evert, de 18 ori campioană de Grand Slam, a declarat vineri că a fost diagnosticat cu cancer ovarian și mărturisește că a decis să împărtășească vestea în speranța că îi va ajuta pe alții.

Te-ar mai interesa: Planta care poate „reduce semnificativ” zahărul di...

„Am vrut să împărtășesc diagnosticul meu de cancer ovarian în stadiul 1, ca o modalitate de a-i ajuta pe alții”, a scris Evert într-o declarație postată pe Twitter.

„Mă simt foarte norocoasă că a fost depistat devreme și aștept cu nerăbdare rezultate pozitive ale planului meu de chimioterapie.

„Vă mulțumesc tuturor pentru respectarea nevoii mele de a mă concentra asupra sănătății și asupra planului meu de tratament.

Evert, în vârstă de 67 de ani, a adăugat că va apărea de acasă, în anumite momente, în timpul transmisiunilor ESPN de la Australian Open, competiție care va începe pe 17 ianuarie.

Te-ar mai interesa: Anunț de ultimă oră despre tratamentul Pavloxid de...

Campioana a împărtășit vestea optimist pe rețelele de socializare, deoarece boala a fost descoperită devreme.

Evert a vorbit mai multe despre diagnosticul primit într-un articol publicat pe site-ul ESPN, menționând că, în multe cazuri, cancerul ovarian este detectat doar într-un stadiu mai avansat și mai puțin tratabil.

Sora sa a murit de aceeași boală

Sora mai mică a lui Evert, Jeanne Evert Dubin, a murit de aceeași boală în februarie 2020, la vârsta de 62 de ani.

Te-ar mai interesa: Moment critic pentru evoluția pandemiei! OMS avert...

În octombrie, Evert a descoperit, prin teste genetice îmbunătățite, că și ea era în pericol și cancerul ei a fost diagnosticat în decembrie, după ce a suferit o histerectomie preventivă, potrivit articolului său de pe ESPN.

Ea a început primul dintre cele șase cicluri programate de chimioterapie și nu a fost găsit niciun cancer în altă parte a corpului ei.

„Am trăit o viață încântătoare”, a spus Evert. „Acum am provocări în fața mea. Dar mă liniștesc să știu că chimioterapia este pentru a ne asigura că cancerul nu se întoarce.”

Te-ar mai interesa: Horoscop 24-30 ianuarie. Astrolog: Săptămâna este ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private