marți, august 9, 2022
Veste tristă despre Alexandru Arșinel. „Uită întâmplările recente și mănâncă foarte puțin”.

Momente de cumpănă pentru marele actor Alexandru Arșinel. Cu toate că se află internat într-un cămin de bătrâni, nu a fost vizitat de niciun prieten sau coleg, singura persoană care mai trece pe la el fiind unul din băieţii lui.

Și vorbim totuşi despre un cămin de lux, situat pe malul Lacului Snagov, semn că familia sa are grijă de sănătatea marelui actor, ajuns la 83 de ani.

Cazarea şi întregul tratament pe care îl primeşte costă circa 1.000 de euro pe lună, însă condiţiile sunt pe măsură: jacuzzi, spa, piscină, dar şi o grădină foarte mare.

Te-ar mai interesa: Ai dormit dar cu toate astea te simți obosit când ...

Apropiaţii lui Alexandru Arșinel au dezvăluit însă că actorului îi este foarte dor de soţia sa, care se află acum imobilizată la pat, în urma unui accident casnic.

Veste tristă despre Alexandru Arșinel. „Uită întâmplările recente și mănâncă foarte puțin”

Marele actor s-a confesat apropiaților că îi este tare dor de soția lui, imobilizată la pat.

Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Te-ar mai interesa: Fructe și legume cu pesticide: Lista celor mai per...

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel, pentru Ego.ro.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Capricorni, vă așteaptă o zi cu „scântei...

Actorul este internat într-un cămin din apropierea Bucureștiul

Reamintim că, în urmă cu mai bine de o lună, potrivit unor surse autorizate, Alexandru Arșinel ar fi suferit o cădere psihică și a ajuns într-un cămin privat din București, pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare.

„A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțineau la acea vreme sursele CANCAN.RO.

Te-ar mai interesa: Boala ficatului gras: vitamina care ar putea trata...

Fiul său, Cristian Arșinel, a fost nevoit să-l interneze pe tatăl său într-un cămin din apropierea Bucureştiului, unde poate primi ajutor specializat pentru problemele sale de sănătate.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Te-ar mai interesa: Ai 40 de ani? Consumă aceste alimente pentru o săn...

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, spunea fiul lui Alexandru Arșinel, potrivit Impact.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private