luni, ianuarie 30, 2023

Vestea cruntă a zilei! A murit un mare ARTIST. Avea 63 de ani și era cunoscut în întreaga lume.

Terry Hall, solistul trupei The Specials, a murit la vârsta de 63 de ani.

Cunoscut pentru imaginea sa dură și spiritul ascuțit, cântărețul și-a găsit faima în anii 1970 și 80 cu hituri precum Ghost Town, Gangsters și Too Much Too Young.

A părăsit The Specials în 1981 pentru a forma Fun Boy Three împreună cu colegii de trupă Neville Staple și Lynval Golding, înregistrând încă o serie de hituri.

Te-ar mai interesa: Predicții astrale 29 ian.-4 feb. cu Alina Bădic. I...

Cântărețul a murit după o scurtă suferință, a declarat The Specials într-un comunicat.

„Cu mare tristeţe anunţăm decesul, după o scurtă suferinţă, al lui Terry, prietenul nostru minunat, fratele nostru şi unul dintre cei mai străluciţi cântăreţi, compozitori şi textieri pe care această ţară i-a produs vreodată”, a anunţat trupa pe mai multe reţele de socializare.

„Muzica şi interpretările sale au încapsulat însăşi esenţa vieţii… bucuria, durerea, umorul, lupta pentru dreptate, dar mai ales iubirea”, a adăugat grupul, lăudând „muzica sa remarcabilă şi umanitatea sa profundă”.

Te-ar mai interesa: De ce apare pofta de murături în sarcină? Adevărul...

A murit un mare ARTIST

Într-un mesaj separat, Staple a spus pentru BBC că a aflat despre moartea prietenului său, când a aterizat în Egipt pentru o vacanță cu soția sa.

„M-a lovit foarte tare”, a spus el. „Am fost alături de The Specials și Fun Boy Three, făcând istorie.

Jane Wiedlin, co-fondatorul trupei The Go Gos, care a co-scris hitul trupei Our Lips Are Sealed with Hall, a spus că era o „persoană drăguță, sensibilă, talentată și unică”.

Te-ar mai interesa: Vitamina la care au deficit 60% dintre adulți și c...

„Drama noastră extrem de scurtă a dus la piesa Our Lips Are Sealed, care ne va lega pentru totdeauna în istoria muzicii”.

Cântărețul Elvis Costello a descris vocea lui Hall drept „instrumentul perfect pentru melodiile adevărate și necesare de pe The Specials”.

„Această onestitate se aude în atât de multe dintre cântecele sale în bucurie și întristare”, a spus el.

Trupa a cerut respect pentru intimitatea familiei lui Hall. Nu a fost împărtășită nicio cauză a morții.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Zicala ”gras și sănătos” e cât ...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Specials (@thespecials)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private