miercuri, februarie 1, 2023

Dorința lui Paris Hilton de a deveni mamă este acum o realitate… ea și soțul ei Carter Reum tocmai au anunțat că au un dat naștere unui copil.

Vedeta americană a anunțat nașterea primului ei copil alături de soțul Carter Reum. Paris Hilton și soțul ei au apelat la o mamă surogat, așa cum este la modă printre marile vedete inernaționale, potrivit TMZ. La fel a procedat și buna ei prietenă Kim Kardashian, după ce a întâmpinat mai multe probleme de sănătate în timpul primei sarcini.

Te-ar mai interesa: Horoscop 2 februarie 2023. Astrolog: Indecizia va ...

Paris Hilton are un băiețel perfect sănătos

Moștenitoarea imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton a dat vestea pe rețelele de socializare, unde a postat o fotografie foarte emoționantă. Fanii au copleșit-o cu o mulțime de mesaje pozitive și felicitări.

„Ești deja iubit dincolo de cuvinte”, a scris Paris Hilton în cadrul postării în care face marele anunț, la care a adăugat și un emoticon cu inimă albastră.

În postare apare nou-născutului care strânge degetul mamei sale. Vestea vine la scurt timp după ce Hilton și soțul ei au sărbătorit un an de la nuntă.

„A fost mereu un vis pe care l-am avut, acela de a deveni mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt.

Te-ar mai interesa: Care este legătura dintre kilogramele în plus și t...

Suntem atât de dornici să formăm o familie împreună și inimile noastre explodează cu iubire pentru băiețelul nostru.”, a declarat vedeta pentru People.

Paris a recunoscut că era pregătită să facă planuri pentru formarea unei familii de îndată ce l-a cunoscut pe Carter și a împărtășit pe Intagram, în noiembrie, că așteaptă să treacă un an de la căsătorie pentru a avea copii.

Te-ar mai interesa: S-a aflat secretul siluetei perfecte. Alimentul mi...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private