vineri, august 12, 2022

Vestea tristă a serii! Vedeta MasterChef a pierdut lupta cu Covid. A fost găsit mort în casă.

Chef Sissoko Sidia a fost găsit mort, miercuri dimineața, în locuința din sectorul 3, al Capitalei. Bărbatul a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea MasterChef.

În acest caz nu a fost sesizată Poliția. Prietenii șocați de vestea tragică au început să posteze mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a celebrului chef.
Sissoko Masterchef

Vestea tristă a serii! Vedeta MasterChef a pierdut lupta cu Covid

Abia după ce a participat la MasterChef, celebrul chef Sissoko a reuşit să-şi împlinească cel mai mare vis și anume aceea de a-şi lua diploma de bucătar. Ulterior, el a participat la procesul de modernizare a bucătăriilor din mai multe restaurante de pe Valea Prahovei, organizând chiar şi cursuri pentru bucătari, în Sinaia, pe care i-a şcolit în ce privește noile tehnologii din domeniu.

Te-ar mai interesa: Cancerul NU este sfârșit de drum: Feminitate după ...

Sissoko a participat chiar la primul sezon al competiției MasterChef, la Pro TV. Atunci, celebrul chef povestea că cea care l-a înscris în concurs era logodnica sa, Rodica.

„Participarea la MasterChef m-a facut să conștientizez că am un loc în cadrul bucătăriei profesioniste. Am dat curs acestei chemări și drept urmare am absolvit cu brio cursurile de bucătar și cele de bucătar chef ale unei școli recunoscute atât în țară cât și pe plan internațional.

Am avut norocul să-mi fac ucenicia într-unul din restaurantele de top din București. Am participat la o multitudine de emisiuni la foarte multe televiziuni.

Te-ar mai interesa: Dr. Vasi Rădulescu: Ce expresii să folosim la medi...

Am susținut diverse evenimente, cooking show-uri, promovări de produse, cursuri de gătit atât pentru amatori cât și pentru profesioniști , …un adevarat roller coaster!

Am ținut ca și head chef bucătariile a trei restaurante de fine dining culminând cu NORMA care este bebelușul meu 100% din punct de vedere culinar”, declarat Sissoko în urmă cu câțiva ani.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Te-ar mai interesa: Masacrul de la Bascov a fost premeditat! Detalii t...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private