Sari la conținut

Vestea tristă a zilei. A murit actrița care a interpretat-o pe Wednesday în Familia Addams

Lisa Loring, actrița care a dat viață personajului Wednesday în prima versiune a popularului serial de televiziune The Addams Family, a murit la vârsta de 64 de ani, după cum a transmis luni The Hollywood Reporter.

Loring a murit sâmbătă seara la Providence St. Joseph Medical Center din Burbank, California, din cauza complicațiilor unui accident vascular cerebral cauzat de hipertensiune arterială, a declarat fiica ei Vanessa Foumberg pentru o revista.

Fiica ei, Vanessa Foucberg, a confirmat moartea mamei sale pentru Variety, spunând: „A mers în pace cu ambele fiice ținându-se de mână”.

După cum a explicat The Hollywood Reporter, Loring a devenit populară pentru portretul ei a ciudatei Wednesday în comedia neagră de la ABC The Addams Family, rol pe care l-a interpretat în 1964.

Deși a jucat personajul doar doi ani, a dat tonul versiunilor ulterioare ale rolului, care a devenit din nou popular datorită serialului de televiziune de succes difuzat în prezent pe Netflix și unde rolul este interpretat de Jenna Ortega, care recreează un celebru dansul lui Loring.

A murit actrița care a interpretat-o pe Wednesday în Familia Addams

Potrivit The Hollywood Reporter, Loring s-a născut Lisa Ann DeCinces în Insulele Marshall și și-a primit numele de scenă când a început să modeleze la vârsta de 3 ani.

După ce a jucat în „The Addams Family”, Loring s-a alăturat sitcom-ului lui Phyllis Diller „The Pruitts of Southampton”. Mai târziu a obținut un rol recurent în „As the World Turns”, jucând Cricket Montgomery.

Creditele ei de actorie includ, de asemenea, spectacolele „The Girl From UNCLE”, „Fantasy Island” și „Barnaby Jones”.

„Lisa este încastrată în cultura pop şi în inimile noastre. Va fi mereu Wednesday Addams. Frumoasă, bună, o mamă iubitoare. Moştenirea Lisei în lumea showbizului este uriaşă. Iar familiei sale i-a lăsat o zestre plină de umor, afecţiune şi dragoste. Odihneşte-te în pace, Lisa. Erai foarte distractivă”, a mai scris Jacobsen pe Facebook.

Ultimul film în care Loring a jucat a fost „Doctor Spine”, în 2015. Vedeta din SUA a fost măritată de patru ori. În urma mariajelor, ea are două fice. Una dintre acestea, Vanessa Foumberg, a confirmat moartea actriței, potrivit The Guardian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Post-Punk.com (@postpunkonline)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel