marți, octombrie 4, 2022

Vestea tristă a zilei! O îndrăgită actriță a murit la 64 de ani. A jucat în „Beverly Hills 90210” și „Seinfeld”.

Denise Yvonne Dowse, o actriță și regizoare americană, cunoscută mai ales pentru rolurile sale ca doamna Yvonne Teasley în serialul de televiziune Beverly Hills, 90210, judecătorul Rebecca Damsen în The Guardian și Dr. Rhonda Pine în Insecure, a murit duminică seară, pe 13 august. Îndrăgita actriță avea 64 de ani, transmite nbcnews.com.

Te-ar mai interesa: Un bărbat de 33 ani a rămas fără mâna dreaptă în u...

Denise Dowse a murit, la 64 de ani. Actrița din „Beverly Hills 90210” era în comă din cauza unei infecții virale | Galerie Foto | Imagine 7 | Antena 1

 

Vestea tristă a zilei! O îndrăgită actriță a murit la 64 de ani. A jucat în „Beverly Hills 90210” și „Seinfeld”

Vestea tristă a fost împărtășită cu fanii vedetei chiar de sora ei, Tracey, pe contul de Instagram al actriței:

„Cu mare tristețe în inimă vă anunț că sora mea, Denise Dowse, a trecut la cele veșnice. Denise Yvonne Dowse a fost o soră uimitoate ,o actriță desăvârșită, ilustră, mentor și regizor. Ea a fost cea mai bună prietenă a mea și ultimul membru al familiei.

„Denise v-a iubit pe toți. Știu că acum ne privește de sus pe toți cu toate dragostea pe care o poartă”, a dezvăluit aceasta pe rețelele de socializare.

Actrița din „Beverly Hills 90210” era în comă de la începutul lunii august, cauzată de o formă virulentă de meningită.

Te-ar mai interesa: Medic: „Acest obicei face ca incidenţa cance...

Vestea a fost dată, la începutul lunii august tot sora ei.

„Medicii nu știu când va ieși din comă, deoarece nu a fost indusă medical. Este un actor și regizor vibrant care ar trebuit să mai aibă mulți ani în față. Gândurile, rugăciunile și sprijinul vostru sunt foarte apreciate”, scria la acea vreme sora actriței.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private