joi, februarie 2, 2023

Vestea tristă a zilei. Un alt cadru medical a pierdut lupta cu coronavirusul.

Reprezentanții Federației „Solidaritatea Sanitară” din România au făcut public numele celui de-al cincilea cadru medical de la S.J.U Botoșani care a murit din cauza coronavirusului. Este vorba de dr. Mihail Țurcanu, de 67 de ani, specialist în obstetrică–ginecologie. Dr. Mihail Țurcanu a activat aproape întreaga carieră profesională la Spitalul Orășenesc Săveni.

Te-ar mai interesa: Ai dureri articulare? Remediu minune care combate ...

„Al cincilea cadru medical din S.J.U. Botoșani care a decedat ca urmare a infecției cu SARS-Cov-2.
Deși se pensionase, dr. Mihail Țurcanu, în vârstă de 67 ani, în condițiile lipsei acute de personal medical a ales să își continue activitatea la unitatea unde și-a desfășurat aproape întreaga carieră profesională, respectiv la Spitalul Orășenesc Săveni (în prezent secție exterioară a SJU Botoșani) fiind singurul medic ginecolog din această unitate.
Din păcate, la începutul lunii decembrie s-a infectat cu virusul SARS-Cov-2 și a fost internat inițial în Secția de Infecțioase a SJU Botoșani apoi după ce starea sa s-a agravat a fost transferat pe Secția de Terapie Intensivă. Cu tot efortul colegilor săi, din nefericire, a decedat în ultima zi de Crăciun.
Cei care doresc să aprindă o lumânare, să depună o floare sau să exprime mărturii personale o pot face și aici:
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private