miercuri, februarie 8, 2023

Vestea zilei de luni. Anunțul a fost făcut de Monica Pop: Sper să nu se întâmple așa ceva. Nu-i normal.

Potrivit unui proiect aflat în dezbatere publică, am plutea plăti pentru a merge la un medic specialist.

Acest lucru înseamnă că, cei care vor dori să beneficieze de serviciile medicale ale unui anumit specialist vor putea face acest lucru în baza unei coplăți și cel mai probabil va fi vorba de o sumă modică.

Te-ar mai interesa: Condimentul anti-cancer care ajută la eliminarea g...

Monica Pop: Sper să nu se întâmple așa ceva. Nu-i normal

Ministrul Sănătății a transmis că această măsură este însă în favoarea pacienților și ar putea să îi determine să nu se mai îndrepte doar către acele centre mari de specialitate.

Medicul oftalmolog Monica Pop a vorbit despre acest priect controversat, la Antena3 CNN.

„Un medic foarte bun e foarte solicitat și ce se face dacă se trezește cu 100 de solicitări. Ce fac oamenii ăia acum? Cum îi departajează cineva?

Eu cred că sistemul care funcționează acuma este fezabil pentru că oamenii vin în funcție de programările la profesorul respectiv. Așa, dacă unul are bani mai mulți, se programează mai repede?

Te-ar mai interesa: ȘOC DE PROPORȚII ÎN PRO TV! Jurnalist celebru anch...

Nu-i normal. Deci, nu am înțeles ce vor să facă și cum vor să facă. Și sper să nu se întâmple așa ceva”, a declarat medicul Monica Pop pentru sursa citată.

Nu o să spun niciodată ce vrea șeful partidului. Vreau să spun ce cred eu

Medicul oftalmolog a mai dezvăluit că a fost abordată nu de unul, ci de trei partide politice pentru a deveni membru.

Monica Pop a explicat de ce a refuzat categoric invitația de a deveni om politic.

„Trei partide au încercat. Ei ceea ce fac, fac bine. Numai că pe mine nu mă interesează politica de niciun fel. Și am spus clar că nu fac. Și vă spun și de ce.

Te-ar mai interesa: O legendă a muzicii populare considerată „Tezaur u...

Pentru că eu n-o să merg niciodată să spun undeva ceea ce vrea șeful partidului. Vreau să spun ce cred eu, bine sau mai puțin bine, dar vreau să pun părerea mea și nu părerea pe care ți-o impune dacă ești membru unui partid.

Deci ăsta e motivul pentru care nu am să fac politică niciodată și nici nu vreau așa ceva. Și am spus politicos.

Te măgulește într-un fel faptul că cineva are încredere. Sunt partide serioase, partide mari care vor. Dar, asta trebuia să facă de la început, pentru că eu am văzut niște reprezentanți incredibili.

Te-ar mai interesa: Medicul Radu Zamfir: Acestea sunt simptomele cance...

Nu poți să reprezinți o țară și un partid când ești submediocru și se întâmplă lucrurile astea. Deci trebuie să aibă foarte mare grijă cu ce membrii propun și mai ales ce membrii propun pentru candidaturi.

Dacă nu sunt de acord cu poziția unui partid și eu sunt în partidul ăla cum fac? Eu știu, membrii foarte serioși de partid care au fost obligați și atunci mai bine nu vorbesc, asta mi-au spus.

Te-ar mai interesa: Primele cuvinte ale Ecaterinei, fetița preotului N...

A zis nu pot să spun nimica, pentru că nu-s de acord și decât să spun împotrivă, mai bine nu spun nimic. Păi asta e o politică? Şi sunt oameni foarte serioși, femei, de obicei, cu care am discutat”, a explicat medicul oftalmolog Monica Pop, potrivit sursei citate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private