vineri, august 19, 2022

Vestea zilei despre Maria Ciobanu! Fiul său, Ionuț Dolănescu, a transmis informații de ultimă oră despre celebra interpretă de muzică populară.

Stabilită de mai mulți ani în Statele Unite, Maria Ciobanu, vine tot mai rar în România, dar acest lucru s-ar putea schimba în curând, scrie Capital.

Maria Ciobanu, una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră, este stabilită de ani de zile în SUA și vine în România doar pentru a susține anumite concerte sau pentru a-și vizita familia.

Te-ar mai interesa: Elena Udrea: Cer să fiu declarată nebună și lipsit...

În SUA, artista nu are nicio grijă și încasează o pensie frumoasă, mai mare decât cea pe care o avea în țara noastră.

Chiar și așa, Ionuț Dolănescu a dezvăluit că celebra sa mamă va veni în țară pentru a participa în cadrul unui eveniment în familie.


Maria Ciobanu revine în România

„Mama e în America, probabil în luna august va veni în țară, să fie prezentă la un eveniment din familie, la o nuntă în Sibiu. Nu mai cântă, dar mulțumim bunului Dumnezeu că la 85 de ani e sănătoasă, e lucidă”, a spus Ionuț Dolănescu, pentru impact.ro.

Fiul regretatului Ion Dolănescu a dezvăluit că într-un final s-a apucat să renoveze casa tatălui său, după ce s-a agitat o lungă perioadă de timp pentru a obține autorizațiile necesare. Ionuț spune că lucrările vor fi extrem de costisitoare, însă are de gând să locuiască împreună cu familia sa în casa din Caimatei.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e ...

„Casa din Caimatei e în plină renovare. Fiind o zonă protejată, autorizația de construcție mi-a ieșit foarte greu. Vreau să mai fac o mansardă locuibilă, din podul existent. A trebuit să dăm totul jos până la cărămidă, să retencuim. Intenționăm să locuim acolo, când o vom termina, dar va mai dura cel puțin până la anul. E o lucrare mare și foarte costisitoare. E mai complicat, la prețurile de acum, mai ales că o renovăm de la zero”, a mai declarat acesta.

Te-ar mai interesa: Metoda egipteană: secretul care te ajută să dormi ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private