Sari la conținut

Vești excelente pentru unii nativi. Au parte de o săptămână de vis. Mihai Voropchievici a dezvăluit totul! O zodie va fi protejată de semnul divin.

mihai voropchievici
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
horoscopul săptămânii

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023. Mihai Voropchievici știe care sunt zodiile pentru care toată săptămâna va fi una de vis, dar și cele care trebuie să fie mai atente la tot ceea ce fac.

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023: Berbeci

Berbecii trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate și la serviciu. Trebuie să se scoată din anonimat și să se pună la muncă.

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023: Taur

Taurii au de gând să susțină mai multe bătălii sau una și bună. Nu știu că în intervalul 26 iunie – 2 iulie, dacă vor fi liniștiți și nu vor porni niciun scandal, sunt favorizați și vor câștiga în mod sigur. E bine să nu facă imprudențe.

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023. Gemeni

Gemenii au un interval foarte interesant. Mulți își vor căuta un nou loc de muncă, vor schimba ceva, vor aduce ceva favorabil în viața lor. Îi poate preocupa și să își caute o locuință nouă. Unii poate stau cu chirie, vor să găsească un loc mai aproape de serviciu.

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023: Rac

Racii au o rună cu atenționare. Racilor, e timpul și cazul să abordați altfel toate problemele care vă interesează. Trebuie să schimbați tactica automat, a explicat astrologul în cadrul emisiunii AstroFanatik

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023: Leul

Leul a avut și el probleme nerezolvate, iar acum pot afla soluția la ce îl frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. În săptămâna 26 iunie – 2 iulie, Leii sunt obligați să îi mai asculte și pe ceilalți.

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023: Fecioara

Fecioarele au o protecție extraordinară. Au cerut protecție și au parte de runa care le oferă protecție divină în următoarele șapte zile.

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023. Balanta

Balanțele intră într-o săptămână în care se învăluie într-o aură de mister. Comunicarea cu ceilalți e mai lapidară, mai scurtă. Nu că ar vrea ele să fie așa, dar se pare că au obosit un pic și vor să se odihnească. Vor să fie cu ele și cu Dumnezeu, departe de agitație.

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023. Scorpion

Scorpionii au o săptămână de foc. E o suită de schimbări majore chiar la începutul săptămânii. Așadar, încă de la debutul următoarelor șapte zile, pentru acești nativi de apă apar situații interesante, niște transformări care o să îi pună în ipostaze în care poate chiar și-au dorit să se vadă.

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023. Săgetator

Săgetătorii îl au pe Wunjo. Ei sunt norocoșii săptămânii, cei mai mari câștigători. Tot ce își propun li se va îndeplini. Toate visele lor devin realitate. Toate dorințele vor fi îngăduite și împlinite de Cel de Sus.

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023. Capricorni

Capricornii au o săptămână grea în care trebuie să dea dovadă de tărie de caracter. Trebuie să muncească mult, dar au de rezolvat și problemele celor apropiați. Sunt rezistenți și vor scoate totul la capăt.

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023. Vărsători

Vărsătorii își doresc să scurteze săptămâna. Dacă s-ar putea să aibă în loc de șapte zile doar două zile, pentru ei ar fi ideal. Tocmai de aceea, runa le spune că nu e bine să forțeze mâna norocului, căci ce e al lor e pus deoparte.

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023. Pești

Peștii sunt pregătiți să facă scandal. Au bătălii furtunoase, uragane. Sunt explozivi, se ceartă cu toată lumea. Runa le spune să rămână calmi, pentru că totul se aranjează. Nu e nevoie să facă scandal.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: