vineri, iunie 18, 2021

Mireille Mathieu, în vârstă de 72 de ani, a aflat că nu mai are mult de trăit, după ce a fost diagnosticată cu cancer. În prezent, celebra cântăreața franceză se tratează la o clincă privată din Germania,

în mare secret, motiv pentru care nu se știe ce fel de cancer o macină și de când suferă de această boală, ci doar că e în fază terminală.

O sursă din interiorul instituției medicale, citată de Ciao, spune că artista s-a împăcat cu acest gând și este fericită că, anul acesta, a reușit să lanseze albumul „Mes Classiques”, dedicat mamei sale, Marcelle-Sophie, în vârstă de 94 de ani, care a decedat în 2016.

Mireille Mathieu a fost supranumită „vrăbiuța”, de către presa internațională, datorită timbrului ei vocal unic, dar și al înălțimii, având doar 1.53 m. De-a lungul carierei sale

ea a înregistrat peste 1200 de cântece în 11 limbi, având vânzări de 122 de milioane de albume în toată lumea. În plus, a cântat alături de mari nume artistice, precum Placido Domingo, Julio Iglesias sau Tom Jones.

Ultimele stiri

Parteneri