Sari la conținut

Vești incredibile pentru acești nativi. Iată cine își va schimba viața până la Crăciun

Starea de fericire
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Coaching si wellbeing

Vești incredibile pentru acești nativi. Iată cine își va schimba viața până la Crăciun. Ce spune Urania pentru perioada 17 – 23 decembrie când Luna Nouă intră în Capricorn iar Jupiter este în Berbec. Iată cum vor fi afectate semnele zodiacale:

Berbec

Berbecii vor întâmpina unele probleme ce nu mai suportă amânarea, mai ales că este vorba despre anumite situații în care ți-ai dori să te afirmi la nivel personal.

Taur

Pentru Tauri este o perioadă de analiză a capacității lor de muncă, dar și de șansele pe care le au de progres, acesta fiind un lucru pe care chiar și-l doresc.

Au o dorință personală sau chiar profesională pe care vor să o aducă la viață.

Gemeni

Horoscopul prezentat de Urania pentru perioada următoare arată că Gemenii pot suferi o instabilitate interioară înainte de Crăciun.

Rac

Banalități cotidiene în casă și în viața de familie, printre care se vor strecura și stări de spirit apăsătoare care îi vor face pe unii nativi greu de abordat, greu de împăcat, greu de liniștit.

Leu

Disponibilitate spre o viață afectivă trăită intens, uneori chiar aventuros; dorință de afirmare în spațiul public prin calitățile personale cultivate care îl pot pune într-o lumină favorabilă (concursuri, întreceri, competiții de orice fel).

Fecioară

Relații curente, comunicare în plan profesional anevoioasă, marcată de antipatii, ostilități, apartenența la idei sau grupuri de interese divergente.

Balanță

Jupiter va intra în zodia Berbecului și va tranzita sectorul relațiilor parteneriale în care s-a mai aflat la începutul acestui an, fără a putea să ducă la bun sfârșit chestiunile puse în discuție (negociere).

Scorpion PuxabayScorpion

Calm binevenit în planul sănătății și al funcționării psihicului. Scorpionii vor face efortul să rămână echilibrați în fața provocărilor profesionale, potrivit Urania citată de libertatea.ro.

Săgetător

Relații confortabile cu cei apropiați: dialoguri sincere, amabilitate, disponibilitate pentru cooperare, temperare a unor tendințe de comportament care ar putea afecta buna înțelegere dintre nativ și prietenii lui.

Capricorn

Parcurs relaxat în cadrul vieții profesionale; posibilă impresie frumoasă, plăcută auditoriului sau spectatorilor dacă nativul se va afla într-un context mediatizat.

Vărsător

Viața personală va continua să fie tulburată de evenimentele din plan profesional și, în unele cazuri, și de cele care îl angajează pe câte un nativ prin obligațiile față de familia din care provine.

Pești

Luna Nouă în Capricorn, care va reprezenta un bun prilej pentru nativi să tragă o concluzie în deplină cunoștință de cauză cu privire la natura umană șubredă a unora dintre cunoștințele lor, notează libertatea.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel