sâmbătă, iunie 25, 2022

Vești triste despre Lucian Mândruță. Jurnalistul are COVID și a ajuns la spital! Iată ce simptome a avut și care sunt recomandările sale.

Jurnalistul a dezvăluit că are COVID și este internat în spital. Acesta a vorbit despre simptomele pe care le-a avut și ce i-au spus medicii.

„Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice. Am Covid. E rău. Și anume, foarte rău”, a scris Lucian Mîndruță pe pagina sa de Facebook miercuri.

Te-ar mai interesa: Boala lui Traian Băsescu. Profesorul Ciurea: E o d...

La câteva ore după ce a promis să revine cu mai multe detalii, jurnalistul a publicat o fotografie din spital și a scris că „Doare capul de nu pot să țin ochii deschiși! Dar au grija de mine la Marius Nasta. Avantajul de a face COVID ultimul: suntem doar doi pacienți…”.

„Nu mi s-a mai întâmplat niciodată ca o boală să vină peste mine așa ca asta, ca un buldozer”

Lucian Mîndruță spune că nu i s-a întâmplat niciodată așa ceva și încurajează lumea să poarte mască în continuare, mai ales în zonele aglomerate.

„Nu mi s-a mai întâmplat niciodată ca o boală să vină peste mine așa ca asta, ca un buldozer. Ieri la prânz eram ok. Niciun simptom. Am filmat un vlog cu Silviu Petcu, am făcut emisiunea… și pe la finalul ei am rămas fără voce. Așa, dintr-o dată.

Te-ar mai interesa: Val de căldură cu consecințe grave asupra populați...

Am dat cu pastile de gât și-am zis că trece. Și peste noapte, bum! Febră, durere de cap cumplită (asta e cea mai rea chestie), frisoane, tot tacâmul.

Am ajuns la Spitalul Marius Nasta până la urmă, azi după-amiază, unde am stat până acum o jumătate de oră, căci nu mai puteam de durere. Acolo perfuzii, analize…

În fine, vestea buna e că plamanul nu afectat. Vestea proastă e că va dura ceva. Am plecat acasă cu tratament – Molnupiravir și sfatul să nu am așteptări prea mari, că durerea de cap va trece greu.

Te-ar mai interesa: Dietă Iulia Albu: Am o singură zi pe săptămână în ...

Am reușit totuși să mă concentrez la textul ăsta, ajuns înapoi acasă. Și să vă mulțumesc din nou pentru grijă. M-a mișcat tare.

Și da, mai merită purtată masca un pic în aglomerație”, a scris Lucian Mîndruță, pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private