Sari la conținut

Vești triste despre Rona Hartner. Verdictul crunt al medicilor: „O să anulez spectacolele”

sursa foto: arhiva doctorul zilei
Rona Hartner are din nou cancer

Rona Hartner a fost diagnosticată iarăși cu cancer. Iată în ce stare se află vedeta în urma veștii primite de la medicul ei.

Rona Hartner se confruntă cu o perioadă grea datorită problemelor sale de sănătate. Iată ce a mărturisit vedeta.

Rona Hartner a fost diagnosticată din nou cu cancer

Tristul anunț al întoarcerii cancerului o lovește din nou pe artista Rona Hartner. În cadrul unui interviu plin de emoție acordat Antena Stars, vedeta a recunoscut că a fost diagnosticată cu cancer metastatic în stadiul patru, veste care a luat-o pe nepregătite.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu e. Acum aștept rezultatelee de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate, dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a mărturisit Rona Hartner, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Citeste si:
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Artista a dezvăluit că în ultimele două luni începuse să tușească încontinuu și a solicitat ajutor medical în Franța. Însă, cum niciun medic nu i-a pus un diagnostic clar, s-a întors în România, astfel că un medic pneumolog i-a depistat o pneumonie atipică. În urma unor investigații minuțioase, a fost stabilit un diagnostic dureros: cancer în stadiul patru cu metastaze.

„Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav ”, a adăugat artista.

Ce mărturisește artista

Cu toate că are de dus o luptă grea, Rona Hartner continuă să fie curajoasă și determinată să facă tot posibilul pentru a face față maladiei. Cu susținerea familiei, a prietenilor și a fanilor, aceasta speră că va depăși acest moment complicat și se va putea întoarce la activitățile care îi aduc fericire.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.