vineri, decembrie 4, 2020
Elena Oceanu

Pentru că nu se poate abţine absolut deloc de la dulciuri, artista Natalia Selegean a găsit o variantă salvatoare pentru dezlegarea la prăjituri, fără să-şi pună silueta în pericol. Reţeta ei se numeşte „Fursecuri nevinovate” şi sunt „nevinovate” pentru că nu conţin nici zahăr, nici făină, şi sunt foarte dietetice.

„Pentru această reţetă aveţi nevoie de două albuşuri, două banane bine coapte şi câteva sute de grame de fulgi de cocos, după gustul fiecăruia. Se bat albuşurile la mixer până se formează o spumă tare, care să nu mai curgă. Apoi se pasează bine bananele şi se adaugă peste albusurile spumă. Se amestecă bine, iar la final se adaugă fulgii de cocos. Se tapetează tava cu hârtie de copt şi apoi se pune compoziţia în cantităţi mici, cât pentru un fursec, cu ajutorul unei linguri. Se lasă la cuptor aproximativ 10 minute, însă ca să fiţi siguri că fursecurile sunt coapte, faceţi testul cu scobitoarea. Poftă buna!”, a explicat Natalia.

Cel mai nou single al artistei se numește My vow:  https://www.youtube.com/watch?v=xRfSVMrTZjU la care a colaborat cu Class Music Studio, adică Mihaela Cernea și Toma Alexandru.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. În cadrul talent show-ului, Nati a cântat live pe scenă alături de Bonnie Tyler. A lansat mai multe și coveruri single-uri în colaborare cu echipe profesioniste și de curând s-a mutat de la Oradea în Bucureşti,  unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii. Pentru a o asculta pe Natalia Selegean vizitați: https://www.youtube.com/user/nataliaselegean1. Pentru a-i urmări activitatea vizitaţi: https://www.facebook.com/NataliaSelegeanOfficial?fref=ts.

 

Parteneri