miercuri, noiembrie 30, 2022

Elon Musk s-a căsătorit cu Justine Musk în anul 2000. Deși fosta soție a afaceristului a fost la prima căsnicie, partenerul său de viața a fost la al treilea mariaj, el având încă două căsătorii eșuate. Oare din același motiv?

Viața cu un milionar i-a adus multă SUFERINȚĂ. Acuzații dure făcute de de fosta parteneră a lui Elon Musk

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a cunoscut-o pe fosta sa sotie, autoarea canadiană Justine Wilson, la cursurile Queen’s University din Ontario. Acesta s-a îndrăgostit pe loc și a cerut-o în căsătorie în anul 2000. Cu toate astea, cei doi au divorțat în 2008. Fosta parteneră a adus pe lume și 5 copii.

Justine, fosta soție a lui Musk, a declarat că relația ei cu miliardarul nu a fost ca în povești. A fost tratată cu foarte multă indiferență. Fosta parteneră a încercat să își salveze căsnicia și că a mers la terapie de cuplu, dar Musk „conducea două companii și era foarte stresat.”

Justine: Elon era obsedat

Ea a scris: „În timp ce dansam la nunta noastră, Elon mi-a spus: „Eu sunt alfa în această relație”.

”Am crezut că glumește, dar mai târziu am aflat că vorbea serios. Sunt soția ta, i-am spus în repetate rânduri, nu angajatul tău”. „Dacă ai fi angajatul meu”, a spus el, „te-aș concedia”.

Deși ducea un stil de viață „privilegiat și suprarealist”, acest lucru nu putea ascunde ”vidul care creștea între noi”.

Cu toate că Musk avea toți banii din lume, fosta lui soție era deranjată că acesta nu se ocupa de ea și că munca era pe primul plan.

M-a transformat într-o soție trofeu

„Elon era obsedat de munca lui: când era acasă, mintea lui era în altă parte. Tânjeam după conversații profunde și sincere, după intimitate și empatie. M-a transformat într-o soție trofeu. Nu am fost suficient de orientată către detalii pentru a menține o casă perfectă sau pentru a fi o gazdă perfectă. Nu îmi mai puteam ascunde plictiseala când bărbații vorbeau și femeile zâmbeau și ascultau.

Nu eram interesată de Botox sau de machiaj sau de reducerea aspectului cicatricilor de la cezariană”, a spus aceasta într-un articol pentru Marie Claire.

Miliardarul prefera să își petreacă și orele libere la birou, iar fosta sa parteneră se simțea din ce în ce mai singură. Cu toate că a pus mâna pe cel mai bogat om din lume, banii nu i-au adus fericirea, potrivit evz.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private