Sari la conținut

Viața de calvar a Mihaelei Mihai, interpreta șlagărului „De-ai fi tu salcie la mal”. Venerată de milioane de români, artista a dus o viață îngrozitoare:„Cinci ani m-a drogat ca să depind de el”

Sursa foto: Ego.ro
Viața de calvar a Mihaelei Mihai

Vocea de aur a Mihaelei Mihai, cea care a alinat inimile a milioane de români cu șlagărul „De-ai fi tu salcie la mal”,a avut parte de un destin crunt în viața persoanlă, deși strălucea profesional.

”De-ai fi tu salcie la mal”, ”Cine-aș fi?”, ”Dacă iubești fără să speri”, ”Ora cântecului”, ”Primăvară, primăvară”, ”Inima de artist” sunt printre piesele care au consacrat-o pe Mihaela Mihai și care sunt un exemplu pentru tânăra generație.

Mihaela Mihai are 76 de ani în momentul de față, iar până la această vârstă a trăit o viață pe cât de frumoasă, pe atât de zbuciumată. Destinul său a căpătat o întorsătură în momentul când s-a căsătorit cu nepotul marelui scriitor, Mihail Sadoveanu.

Mihaela Mihai a fost căsătorită cu nepotul lui Mihail Sadoveanu

Pe când avea doar 17 ani, solista i-a spus ”Da!” lui Mihai Stihi, dar mai mult la presiunea părinților. Aceștia au aflat că Mihai Stihi a plecat într-o vacanță cu fiica lor și apoi l-au obligat să o ia de soție, pentru a nu fi știrbită imaginea familiei.

”M-am măritat cu Mihai, care este singurul nepot descendent masculin al lui Mihail Sadoveanu! Sadoveanu a avut numai fete şi mama lui Mihai era una din fetele lui. Părinţii mei au făcut presiuni să ne căsătorim. Plecasem într-o vacanţă, iar el a venit după mine. Părinţii au aflat şi au spus: ‘E în joc onoarea familiei’. Mihai le-a spus: ‘Oricum o iubesc şi vreau să mă însor cu ea, dar doream să termine liceul’. Clasa a XI-a am făcut-o fiind deja măritată în secret”, relata Mihaela Mihai pentru Jurnalul.ro

Ceea ce părea o căsnicie eternă s-a transformat cu timpul în despărțire. După 12 ani de iubire, Mihaela Mihai a pus punct relației cu nepotul lui Mihail Sadoveanu și a plecat în Franța. Aici și-a întâlnit al doilea soț, un afacerist pe nume Maxime Dufour.

Sursa foto: Ego.ro

Cântăreața a avut un mariaj extrem de toxic alături de Maxime Dufour. Un deceniu a fost împreună cu el, timp în care a dat naștere unui copil, mai exact unei fiice, și a îndurat chinuri, din cauza geloziei exagerate a bărbatului. Acesta era atât de obsedat să nu-și piardă partenera încât îi punea droguri în cafea.

Mihaela Mihai, drogată de fostul soț francez.

”Tremura tot timpul de teamă să nu mă piardă, a fost o violență psihologică monstruoasă care a durat ani de zile. Se umplea mai repede paharul dacă nu o aveam deja pe Isabelle. Am suportat pentru ea, când ea a avut 8 ani nu am mai putut… La un moment dat mi-am dat seama și că insista atât să facă el cafeaua dimineața pentru că mă droga cu ea.

Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. Asta mi-a spus medicul la care m-am dus și mi-a făcut toate analizele. Nu este o părere de-a mea. Pur și simplu am tăiat tot și am zis: Eu plec. Patru ani m-a hărțuit cu detectivi privați, cu înregistrările conversațiilor mele telefonice, plătea polițiștii din cartier”, a mai completat actrița pentru Fanatik.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel