Sari la conținut

Viață după moarte. Întâlnire paranormală: „Eram într-un loc frumos, plin de lumină…”

bolnavi
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Pacienti cu Covid

Moartea clinică reprezintă o situație aflată la limita dintre viață și moarte. De cele mai multe ori fiind vorba despre pacienți aflați în situații critice din punct de vedere medical, având funcțiile vitale biologice -activitatea cardiacă și respirația- abolite pentru anumite perioade de timp.

Viață după moarte. Întâlnire paranormală: „Eram într-un loc frumos, plin de lumină…”

Jamie, un bărbatul care a intrat în moarte clinică din cauza unor probleme de sănătate, a povestit experiența stranie pe care a trăit-o cât timp a fost în moarte clinică. A fost întâmpinat de un înger, care i-a vorbit despre ce se va întâmpla după ce va fi salvat, potrivit evz.ro.

„Eram într-un loc frumos, care era plin de lumină. Un înger bărbat, pe care nu-l pot descrie decât ca o ființă de lumină, îmi vorbea calm. Mi-a spus că totul va fi în regulă. Aveam să depășesc această situație de urgență și să duc o viață foarte lungă și plăcută”.

Îngerul a prevestit viitorul

„A spus că mi se vor mai întâmpla mici necazuri, așa cum se întâmplă în viață, dar nu mi se va întâmpla nimic cu adevărat rău. Urma să mă bucur mai ales de pace și de multă bucurie în viața mea. A fost cea mai pașnică experiență pe care am avut-o vreodată. Mi s-a spus că nu am de ce să mă tem”.

Cercetătorii afirmă că viziunea este asociată cu o creștere a activității creierului când o persoană moare.

Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au ajuns la această concluzie după ce au indus clinic un stop cardiac unor cobai cărora le monitorizau activitatea creierului. S-a descoperit astfel o creștere uriașă a activității creierului în ultimele 30 de secunde din viața rozătoarelor.
Jimo Borjigin, dr., profesor asociat de fiziologie moleculară și integrativă și profesor asociat de neurologie, a explicat rezultatul studiului.

„Acest studiu, efectuat la animale, este primul care se ocupă de ceea ce se întâmplă cu starea neurofiziologică a creierului pe moarte.

CÂND APAR VIZIUNI VII?

În esență, spun experții, dacă activitatea creierului crește, este posibil să apară viziuni vii, ceea ce îi face pe cei care au experimentat moartea clinică să creadă că au văzut viața de apoi.

„Ipoterza că vom găsi unele semne de activitate conștientă în creier în timpul stopului cardiac a fost confirmată de datele obținute”, a explicat specialistul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel