Categories: Stil de viaţă

VIDEO Cum ii provoci iubitei un orgasm in timp record

Orgasmul feminin nu este atat de usor de obtinut ca cel masculin, dar exista unele metode prin care un barbat isi poate aduce iubita pe culmile placerii intr-un timp mai scurt.

Orgasmul femeii este influentat de mai multi factori care ii pot asigura fie succesul obtinerii acestuia, fie esecul. Dar exista mici trucuri pe care un barbat le poate pune in practica, in timpul sexului, ca sa sporeasca sansele atingerii orgasmului iubitei sale cat se poate de rapid.

Preludiu prelungit pentru un orgasm rapid

Cu cat un barbat vrea sa ii ofere un orgasm mai rapid iubitei sale, cu atat el trebuie sa prelungeasca preludiul. Partida de sex propriu-zisa, adica penetrarea, poate dura doar 10-15 minute, dar preludiul trebuie sa fie de macar 30 de minute pentru ca trupul femeii sa se relaxeze total si pentru ca ea sa fie deschisa psihic si emotional pentru a primit placerea suprema.

Practic, esentiala pentru orgasmul femeii, fie el obtinut rapid, fie el obtinut intr-o ora si de sex, este relaxare. Cu cat ea este mai detasata de ce o inconjoara, de grijile si preocuparile din timpul zilei, cu cat se simte mai confortabil in propriul trup, fiind apreciata verbal de catre partener, cu atat ea are mai multe sanse sa atinga climaxul.

Saruturile indelungate, dezbracarea treptata, masajul erotic cu ulei, micile jocuri erotice sunt doar cateva dintre tacticile bune de pus in aplicare in timpul preludiului, pentru a spori sansele ca femeia sa aiba orgasm rapid dupa primele minute de penetrare.

Stimularea clitoridiana in timpul sexului

Cum majoritatea femeilor care pot atinge orgasmul au nevoie si de stimularea clitorisului in timpul penetrarii, acest „truc” este unul dintre cele mai eficiente in atingerea placerii supreme. Astfel ca, barbatul care stimuleaza cu degetele clitorisul iubitei sale in timp ce o penetreaza are sanse mai mari sa-i ofere partenerei climax.

Pentru stimularea clitoridiana efectuata de barbat, pozitia misionarului, cu barbatului tinandu-si trunchiul ridicat, nu lipit de partenera, ofera o mai mare libertate de miscare pentru ca mainile partenerului sa poate stimula clitorisul.

Totodata, pozitia lingura, cu cei doi parteneri alungiti pe lateral, cu barbatul in spatele femeii, ofera la randul ei libertate de miscare mainilor partenerului care, in timp ce ea tine un picior ridicat, isi lasa expusa vulva.

Pozitia doggy style este, de asemena, potrivita atingerii mai rapide a orgasmului feminin, tot pentru ca barbatul o poate cuprinde cu mainile, pozitionandu-si degetele pe clitorisul ei, pentru ca ea sa explodeze mai repede de placere.

Cititi continuarea pe lyla.ro. 

Recent Posts

Horoscopul săptămânii 29 aprilie-5 mai 2024. Provocări şi schimbări

Provocările vor fi la ordinea zilei pentru cele mai multe dintre zodii, în contextul în…

9 ore ago

Alertă în hipermarketuri: conservele care provoacă infertilitate!

Supa, peștele, roșiile sau laptele de cocos din conserve vă pot salva atunci când vă…

10 ore ago

Florin Piersic, operat de urgență! Ce a păţit actorul după un spectacol

Îndrăgitul actor Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce a susținut un spectacol…

10 ore ago

Senatul a adoptat proiectul de aprobare a OUG privind excepţiile de la „taxa pe boală”

Senatul a adoptat proiectul pentru aprobarea OUG 34/2024 care prevede scutirea de la plata contribuţiilor…

11 ore ago

Miracolul care i-a salvat viaţa unui ambulanţier, după un AVC făcut în timpul unei misiuni de salvare

Un bărbat, şofer pe ambulanţă, a suferit un atac cerebral în timp ce se îndrepta…

11 ore ago

Informaţii medicale în sistem digitalizat despre Spitalul Judeţean Bistrița

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, a prezentat luni o aplicaţie pentru…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Boala somnului