Sari la conținut

VIDEO Joe Biden a căzut în timpul unei ceremonii militare. Reacția Casei Albe

VIDEO  Joi, 1 iunie, președintele Joe Biden a căzut de pe o scenă după ce a înmânat diplome la Academia Forțelor Aeriene din Colorado.

În timp ce Biden s-a ridicat în picioare, a arătat spre un sac de nisip negru de pe scenă, indicând că s-a împiedicat de obiect.

Biden nu a suferit nicio urmare vizibilă, mergând fără ajutor până la locul său din tribune. Mai mult, el a fost văzut zâmbind și alergând spre mașina sa la încheierea ceremoniei.

Joe Biden a căzut în timpul unei ceremonii militare. Reacția Casei Albe

Președintele nu a răspuns la întrebări despre acest episod în timp ce a plecat din Colorado, la aproximativ o oră după ce s-a împiedicat.

Ca urmare a acestui incident, Casa Albă a declarat că președintele se simte bine după căzătură, transmite Bloomberg.com.

Video Shows President Joe Biden Falling Off His Bike Today - The Spun: What's Trending In The Sports World Today

În vârstă de 80 de ani, cel mai vârstnic președinte din istorie intenționează să candideze pentru un al doilea mandat la alegerile de anul viitor. Joe Biden a mai avut și alte împiedicări în public, inclusiv căderea la pământ în timpul unei plimbări cu bicicleta anul trecut în Delaware.

Citeste si:

Joe Biden trips and falls three times boarding Air Force One

De asemenea, el a fost văzut alunecând pe scări în timp ce urca la bordul Air Force One, transmite CNN.

Biden și-a fracturat piciorul la scurt timp după ce a câștigat alegerile din 2020. El a spus că s-a întâmplat când se juca cu câinele său, după un duș.

Doar 32% dintre americani cred că Biden are o sănătate mentală bună

La începutul acestui an, în februarie, președintele SUA Joe Biden a primit un certificat de sănătate relativ bun, în urma controlului medical anual, deși a fost descoperită o leziune de cancer de piele, iar medicul prezidențial Kevin O’Connor a remarcat „artrita spinală” și mersul rigid al lui Biden.

„Mersul lui Biden rămâne rigid, dar nu s-a înrăutățit de anul trecut”, a scris O’Connor.

„După o analiză atentă… echipa a concluzionat că o mare parte din rigiditatea sa este de fapt rezultatul schimbărilor osteoartritice degenerative („uzură”) (sau spondiloză) ale coloanei sale vertebrale”, potrivit NYPost.com.

Biden ar avea 86 de ani dacă va termina un al doilea mandat de patru ani, iar vârsta sa se profilează ca un handicap.

Un sondaj Washington Post-ABC publicat luna aceasta a arătat că doar 32% din public crede că Biden are acuitatea mentală necesară pentru a fi președinte.

Acuitatea sa mentală a fost pusă intens în evidență în luna septembrie a anului trecut, când a întrebat „Unde este Jackie?” și a căutat-o pe regretata reprezentantă Jackie Walorski, în ciuda faptului că a deplâns public moartea acesteia și chiar i-a sunat familia pentru a-și prezenta condoleanțele în luna august.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.