Sari la conținut

Viitorul copiilor Ducilor de Sussex se clatină. Decizie finală pentru Lilibet și Archie

Sursă FOTO: EVZ

Viitorul copiilor Ducilor de Sussex se clatină. Decizia finală pentru Lilibet și Archie va fi dată chiar de tatăl lor, Prințul Harry.

Viitorul copiilor Ducilor de Sussex se clatină. Decizie finală pentru Lilibet și Archie

Regele Carol al III-lea dorește ca relația sa cu fiul său, Prințul Harry, să se îmbunătățească și, de asemenea, vrea să îi aibă în preajmă pe Lilibet Diana și Archie, însă, viitorul copiilor Ducilor de Sussex va depinde de Harry. Decizia trebuie luată până la sfârșitul acestui an.

Regele Carol al III-lea vrea să facă pace

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întors la Londra pentru funeraliile Reginei, au avut ocazia să experimenteze cum este să faci parte din nou din familia regală. Se pare că regele Carol al III-lea vrea să rezolve problemele și să facă pace cu ei, așa că așteaptă să vadă ce va dezvălui Harry în cartea sa.

Regele așteaptă decizia prințului Harry

Regele Charles va aștepta decizia prințului Harry înainte de a lua o decizie finală cu privire la titlurile regale ale lui Archie și Lilibet, a declarat expertul regal Katie Nicholl. Reamintim că ducele de Sussex a semnat un contract de un milion de dolari pentru patru cărți cu Penguin Random House; prima dintre tranșe va fi despre memoriile prințului Harry și este programată să fie publicată la sfârșitul acestui an.

Ar merge Charles atât de departe

„Ar merge Charles atât de departe încât să le interzică lui Archie și Lilibet să devină prinț și prințesă acum că familia Sussex nu mai fac parte din familia regală?”, întreabă el. Potrivit unei surse apropiate regelui, depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla în următoarele luni, în special cu cartea lui Harry și cu emisiunea sa TV”, a declarat Nicholl pentru Vanity Fair, potrivit Panoramaweb.

Unii se așteaptă ca publicarea textului să fie amânată acum până în 2023, deoarece regina tocmai a decedat; întârzierea publicării cărții înseamnă două lucruri: că familia regală va trebui să suporte în continuare așteptarea anevoioasă pentru ca secretele să iasă la iveală și că Lilibet Diana și Archie vor fi lăsați în derivă în tot acest timp, fără să știe dacă vor avea titluri nobiliare sau protecție din partea familiei regale britanice.

În urma morții reginei, copiii din familia Sussex au automat dreptul de a fi Alteța Sa Regală, Archie fiind prinț și Lilibet prințesă, dacă regele Carol al III-lea nu rămâne la imaginea sa de monarhie redusă, dar se spune că acesta își amână orice decizie până când cartea va ajunge pe piață.

Unde se situează Lilibet Diana și Archie în succesiunea la tron?

Archie și Lilibet sunt al șaselea și al șaptelea în linia de succesiune la tron, iar site-ul Familiei Regale îi numește în continuare Master Archie Mountbatten-Windsor și Miss Lilibet Mountbatten-Windsor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel