miercuri, septembrie 28, 2022

Profeție șocantă. Autorul Mario Reading, un expert de seamă în astrologul secolului al XVI-lea, a susținut că divorțul lui Charles de Prințesa Diana va duce la o dezaprobare răspândită în rândul oamenilor, care îl va forța pe noul rege să abdice.

Cartea, scrisă încă din 2005, reinterpretează predicțiile originale făcute de Nostradamus acum 447 de ani și sugerează ca „un om care nu s-a așteptat niciodată să devină rege” să preia tronul.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

Acest lucru a condus la afirmația-bombă că s-ar putea referi la Prințul Harry, potrivit Daily Star.

În carte, Reading folosește poemele scrise în 1555 pentru a prezice cu exactitate anul morții reginei Elisabeta a II-a.

A spus cu exactitate când va muri Regina Elisabeta a II-a

„Regina Elisabeta a II-a va muri în jurul anului 2022, la vârsta de aproximativ 96 de ani”, a spus autorul.

Reading a speculat că termenul „Rege al Insulelor”, folosit într-unul dintre poemele profetice ale lui Nostradamus, înseamnă că până la începutul domniei regelui Charles al III-lea, o mare parte din Commonwealth se va fi desprins de organizație, care va rămâne limitată la insulele britanice.

Te-ar mai interesa: Bei cafeaua fierbinte? Ai grijă, iată care sunt ri...

„Prințul Charles va împlini 74 de ani în 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele care i-au fost aduse de o anumită proporție din populația britanică, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, încă persistă”, a spus Reading.

Presiunea îl va obliga pe Charles să abdice, potrivit profețiilor interpretate

Acesta a adăugat că, din cauza vârstei înaintate a regelui Charles, presiunea îl va obliga să abdice în favoarea Prințului William.

Dar într-o a doua revizuire a cărții sale, publicată în 2006, Reading a făcut o afirmație și mai dramatică, spunând că, potrivit lui Nostradamus, „un om care nu s-a așteptat niciodată să fie rege îl va înlocui”.

Te-ar mai interesa: Agenția Antidrog: Noi măsuri pentru consumatorii d...

„Înseamnă asta că prințul William, care s-ar fi așteptat să urmeze după tatăl său, iese din discuție?”, a întrebat Reading, adăugând „că prințul Harry, implicit, devine rege în locul său? Asta l-ar face regele Henry al IX-lea, la doar 38 de ani.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private