miercuri, februarie 1, 2023

Vindecă orice boală! Iată care este planta minune menționată în Biblie și în Coran. Beneficiile sale sunt absolut uimitoare și merită încercată, spun experții.

 

Din bătrâni se zice că Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă și în traistă… Este și cazul plantelor vindecătoare, pe care bunul Dumnezeu ni le-a dat iar noi trebuie să ne informăm și să aflăm la ce sunt bune și cum pot fi administrate.

Te-ar mai interesa: Infarctul silențios NU are simptome vizibile. Care...

Este și cazul acestei plante, folosită din timpuri imemoriale pentru prevenirea și tratarea numeroaselor boli.

Este vorba despre chimenul negru (Nigella Sativa), negrilica, negrușcă, susanul negru, coriandrul roman sau sămânța cepei și semințele sale, menționate de altfel și în Vechiul Testament (Biblie, Cartea lui Isaia), dar și în Coran, cartea sfântă a Islamului.

De altfel, în arabă, chimenul negru se numește „sămânța binefăcătoare”.

Remediu miraculos menționat în Biblie și Coran„În sămânța de chimen negru este vindecarea pentru orice boală cu excepția morții”, spunea profetul Mohamed, potrivit Agenda ta de sănătate.

Te-ar mai interesa: Ochii tăi arată așa? Poate fi primul semn al cance...

Potrivit aceleiași surse, chimenul negru este și prima formă de dopaj pentru sportivi pentru că înlătură oboseala și dă energie incredibilă în caz de efort fizic susținut.

Efecte miraculoase în combinație cu usturoiul

Potrivit Health Impact News, aceste semințe de chimen au fost studiate abia în urma cu 40 de ani si s-au realizat aproximativ 800 de studii pe baza lor.

De asemenea, în combinație cu usturoiul, semințele de chimen negru pot regla dezechilibrul care permite celulelor imune sa distrugă celulele sănătoase.

Te-ar mai interesa: Horoscop 1 februarie 2023. O zi dezastruoasă pentr...

Dar efectele excepționale asupra sănătății au fost confirmate și de studiile recente. Proprietățile chimenului negru și ale uleiului din semințe de chimen negru au efecte excepționale.

Chiar dacă sunt utilizate în mod obisnuit în scopuri culinare, semințele de chimen negru au fost folosite de secole în scopuri medicinale, ele fiind folosite înca din Egiptul Antic.

Cleopatra folosea uleiul realizat din această plantă

Se spune că însăși Cleopatra, frumoasa regină Egiptului folosea uleiul din chimen negru atât pentru îngrijirea tenului cât și a părului său negru.

Te-ar mai interesa: Zincul n-ar trebui să lipsească din corp. Joacă un...

Un studiu publicat în revista „Phytotherapy Research” confirmă prezența substanțelor chimice care oferă beneficii antioxidante.

De asemenea, studiile arheologice raportează că semințe de chimen negru au fost găsite în mai multe situri din Egiptul antic, inclusiv în mormântul lui Tutankhamon.

Această plantă realizează o punte între religii – creștină și musulmană – fiind considerat un medicament sacru.

Te-ar mai interesa: Cum interpretezi singur rezultatele analizelor med...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private