vineri, octombrie 7, 2022

Viorel Lis, internat la Matei Balș, cu Covid. „Sunt terminat la plămâni!” Ce se întâmplă cu Oana Lis în acest momente.

Din păcate, seara de vineri a fost una dramatică pentru fostul primar general al Capitalei Viorel Lis. Potrivit spynews.ro, atât Viorel Lis, cât și soția sa Oana, au ajuns la Institutul Matei Balș din Capitală după ce au prezentat simptome specifice Covid.

Viorel Lis și soția sa au Covid!

Cei doi au fost confirmați pozitiv cu COVID-19, deși sunt vaccinați. Doar Viorel Lis a rămas internat în spital, având 5% din plămâni afectaţi de COVID-19. Fostul edil era letargic, iar medicii au luat decizia să îi administreze acestuia Remdesivir.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

Oana Lis se tratează acasă, deși nici starea ei de sănătate nu e una prea bună. Contactat telefonic de reporterii de la Antena Stars, Viorel Lis a declarat că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună.

„Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Oana nu e cu mine. Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a declarat fostul primar al Capitalei, potrivit sursei citate.


„Pentru cei cu comorbidități acest vaccin e ca o bijuterie, e o speranță”

Reamintim că Viorel Lis s-a vaccinat anti-covid în luna martie, la doar o lună după ce împlinise 78 de ani.

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

„Viorel s-a vaccinat. Postez și dovada. E o decizie personală, cum și boala e personală. Dar pentru cei cu comorbidități acest vaccin e ca o bijuterie, e o speranță, un colac de salvare. Dar fiecare face ce vrea, ce simte. Doamne ajută la toată lumea să fim bine! Vio i-a rugat să-i pună și niste viagra, preventiv!”, scria soția sa pe contul de socializare, la acea vreme.

Luna trecută, în cadrul unei intervenţii la o emisiune TV, Viorel Lis povestea că are probleme tot mai serioase de sănătate: nu mai poate să meargă şi ameţeşte foarte uşor.

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

„Eu nu mai pot să merg bine, amețesc. Am probleme cu pareza, amețesc, n-am echilibru, merg cu cadrul, ca să mă ridic trebuie să mă ajute Oana. Ajung și la baie foarte greu, nu mai pot să fac aproape nimic.

Trebuie sa ma țin de toți pereții, mi-e foarte greu. Am căzut de vreo trei ori la scara de la intrare”, este declaraţia cutremurătoare făcută de Viorel Lis.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private