luni, octombrie 3, 2022

Viral. Poliţiştii s-au confruntat din nou cu o situaţie ieşită din comun. Un bărbat a sunat la 112, după ce a constatat că partenera cunoscută pe Tinder şi la care venise pentru o partidă de amor plătită, era de fapt bărbat, potrivit observator. 

Oamenii legii veniţi să lămurească situaţia, au aflat că bărbatul nu ascunsese acest lucru şi chiar avea la profil faptul că este transsexual. Imaginile au devenit virale şi au fost postate pe TikTok. „Scrie transsexuală, ştii la ce vii? Te ia cineva cu forţa, cu japca?”, se justifică bărbatul.

Te-ar mai interesa: Aceste simptome pot fi semnele unei boli incurabil...

Şi-a primit banii înapoi

Într-un final, poliţiştii i-au cerut transsexualui să îi dea banii înapoi clientului nemulţumit de experienţa inedită.

În urmă cu doar câteva zile, un alt bărbat de 32 de ani din Deva, care dorea să întreţină relaţii sexuale, a sunat la un anunţ de pe Publi24, însă când a ajuns la locaţie a dat peste doi bărbaţi. Supărat-foc, bărbatul a sunat la 112 să reclame nu înşelătoria, ci faptul că cei doi bărbaţi, despre care spunea că ar fi şi gay, i-au cerut bani pentru deranj.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private