joi, martie 30, 2023

Dr. Virgil Musta este cunoscut ca medicul din Timișoara care a reușit cele mai multe vindecări la pacienți cu Covid-19.

Profesorul spune că sunt voci care acționează împotriva intereselor populației și care demobilizează de la respectarea regulilor. Din păcate, creșterea accelerată a numărului de cazuri poate avea efecte extrem de nedorite. În plus, sunt mulți oameni care nu iau nici minimele măsuri de protecție, atât a lor, cât și a celorlalți.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: A apărut o nouă formă a tubercul...

Ce se întâmplă dacă numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus continuă să crească. Celebrul profesor Virgil Musta explică

România a înregistrat duminică 320 de cazuri noi de coronavirus din 7.926 de teste prelucrate. Au fost raportate și 16 decese.

„În ultimele zile numărul de cazuri a crescut de la o sută și ceva pe zi, până la peste 300 de cazuri azi. În momentul în care nu respectăm regulile, există riscul ca pandemia să se reactiveze. Populația trebuie să înțeleagă că pandemia continuă să existe în comunitate și regulile trebuie respectate. De aceea relaxarea se face gradual: dacă ceva nu funcționează, să se poată lua măsuri de corecție. (..)Din păcate, sunt forțe care acționează contrar intereselor populației și care demobilizează”, a declarat dr. Musta la Digi24.

Te-ar mai interesa: Dr. Radu Berceanu, medic oncolog cu performanțe în...

Care este previziunea medicului? Dr. Musta spune că dacă România va continua să înregistreze un număr mare de îmbolnăviri: „Trebuie să ne așteptăm la restricționarea unor activități”.

De asemenea, și autoritățile fac apel către populație pentru respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție sanitară.

Este vorba de purtatul corect al măștii în interior. Atenție, pe figură, nu în barbă! Masca trebuie schimbată, nu purtată zile în șir, pentru a nu deveni o sursă de îmbolnăvire. Să nu uităm de spălatul pe mâini, de menținerea distanței și de evitarea atingerii zonei feței cu mâinile neigienizate.

Te-ar mai interesa: Mirosul ciudat care anunță că ai DIABET. Plus alte...

Medicii ne reamintesc că ține de noi să limităm răspândirea virusului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private