luni, septembrie 26, 2022

Preotul Visarion Alexa, paroh al Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală , a mai făcut o victimă. De această dată, este vorba despre o altă femeie care a dorit să își păstreze identitatea anonimă. Povestea a fost publicată pe Facebook de un intermediar.

Visarion Alexa, o nouă victimă: „Mă rugam la Sfântul Mina să se termine


Victima: „La mine abuzul a fost viol”

„Și eu am trecut prin chilia părintelui Alexa. Sunt una dintre victime. La mine abuzul a fost viol, aș putea spune. Eram blocată, mă rugam la Sfântul Mina să se termine, că avea icoana în chilie. Eram bulversată. Îmi zicea că nu înțeleg Biblia, poate citesc vechiul testament (regele David) și „dragostea” față de aproape.

Te-ar mai interesa: Ce se va întâmpla cu școlile în această iarnă: Se ...

Am reclamat, dar preotul respectiv mi-a spus că așa îmbrățișează părintele. Așa cum? Cu pantalonii desfăcuți? M-am închis în mine, nu am mai mers să mă spovedesc. Doar foarte puțini au știut, că nimeni nu m-ar fi crezut”, scrie victima.

În acest caz, Arhiepiscopia Bucureştilor a transmis că preotul Visarion Alexa a fost suspendat „de la slujirea preoţească”, încă o victimă și-a făcut curaj să mărturisească chinurile și rușinea prin care a trecut cu părintele, potrivit stiridiaspora.ro.

Preotul Visarion Alexa a fost arestat în urma unei plângeri de abuz sexual

Te-ar mai interesa: Respirația care miroase a ou putred poate ascunde ...

În data de 17 august, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere, de către o femeie, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, ar fi agresat-o sexual.

„Poliţiştii au demarat de îndată investigaţiile, iar ulterior, vineri, bănuitul a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere legală”, se precizează în comunicat, conform Agerpres.

Te-ar mai interesa: Meghan Markle s-a plâns că familia regală NU a plă...

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, menţionează DGPMB.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private