luni, aprilie 12, 2021

Recomandat pentru tratarea unor afecțiuni care mai de care mai diverse, Onconovical este un supliment alimentar revoluționar, ce are proprietatea de a întări sistemul imunitar, dar și de a ajuta organismul

să lupte cu celulele rele.

Onconovical este un supliment alimentar în compoziția căruia se regăsesc 19 ingrediente – plante și substanțe active, între care pulbere de vâsc, de turmeric, de orz verde ori extract de sâmburi de cais, recunoscuți pentru conținutul bogat de vitamina B 17, astfel că oferă protecție împotriva afecțiunilor celulare.

Așadar, Onconovical este este un remediu naturist ce ar putea inhiba dezvoltarea celulelor rele, însă misiunea lui nu se oprește aici. Onconovical ajută la refacerea organismului, îmbunătățește calitatea vieții bolnavilor, în special în cazul

celor diagnosticați cu afecțiuni grave.

Onconovical poate fi administrat și ca detoxifiant, întrucât grație proprietăților pe care le are poate spori detoxifierea organismului, eliminând efectele nocive date de radicalii liberi. Este indicat chiar și persoanelor care sunt expuși la o sursă de poluanți și riscă să se îmbolnăvească, dar și celor care se confruntă cu dezechilibre.

Printre proprietățile acestui remediu naturist se numără faptul că ajută la reglarea tensiunii arteriale, dar și a nivelului de colesterol din sânge, prevenind astfel apariția unor afecțiuni ale inimii.

Ingrediente

regăsite în compoziția Onconovical și efectele lor pentru organism

Unul dintre cele mai importante ingrediente din compoziția de Onconovical este extractul din sâmburii de caise, care sunt recunoscuți pentru conținutul bogat de vitamina B 17 sau amigdalină, eficienți pentru întărirea sistemului imunitar, dar și pentru lupta impotriva dezvoltării celulelor haotice.

Onconovical conține, de asemenea, usturoi, care are efecte antioxidante, astfel că luptă contra celulelor bolnave să se mai multiplice. Are, de asemenea, rolul de a lupta contra infecțiilor din organism, întrucât contribuie

la eliminarea celulelor rele, în cazul unor afecțiuni pulmonare, esofag, mamare ori de colon.

De asemenea, extractul de vâsc intră în compoziția Onconovical, acesta având proprietatea de a calma durerile, dar și de a inhiba dezvoltarea unor factori maligni. Poate, de asemenea, să combată simptomele depresiei.

Onconovical conține, de asemenea, rădăcină de turmeric, pulbere de iarnă de orz-verde, de reishi, de cactus, zeolit, oțet de Kombucha, dar și altele, toate acestea având rolul de a oferi organismului nutrimentele esențiale pentru funcționarea optimă a organismului.

Onconovical –

mod de administrare

Recomandat pentru întărirea sistemului imunitar, Onconovical nu se administrează doar adulților, ci și copiilor. Doza optimă recomandată este de nouă capsule pe zi, în cazul persoanelor de peste 18 ani, câte trei pastile luate dimineața, la prânz și seara, iar în cazul copiilor este indicată o doză de 2 capsule pe zi, câte una la fiecare masă.

In situatiile de diagnostic confirmat pacientii pot lua cu acordul medicului si pe perioada chimioterapiei , dar cel mai important lucru de urmat este si regimul alimentar care il gasiti in cartea de 300 de pagini – Alimentatia Anticancer.

Produsul Onconovical este disponibil farmaciile Catena dar si in multe alte farmacii si magazine naturiste impreuna cu Cartea Alimentatia Anticancer. Detalii pe www.onconovical.ro sau la tel. 0723.269.701

Ultimele stiri

Parteneri