miercuri, martie 3, 2021

Vitamina B17, sursă B 17 Forte BIOLifeNRG, întâlnit în manualele de specialitate sub numele de  amigdalină  sau laetril, vitamina care conform unor cercetări ajută în tratamentul cancerului.  Ernst Krebs, pionierul  care a izolat  vitamina B17 și care  menționează pentru prima data  utilitatea împotriva cancerului.

Eficienta unui tratament care conține Vitamina B17 este confimată de analize și teste de labolator unele independente altele realizate în colaborare cu  universități de prestigiu in spate, B 17 Forte BIOLifeNRG este un asemenea exemplu fiind realizat ca urmare a unor studii  si cercetări cu rezultate notabile și care garantează efectul pozitiv al  atomizatului, unele din aceste studii au fost realizate chiar în România.

Studii independente întreprinse peste tot în lume afirmă că vitamina B 17 ar putea preveni si trata afectiunile de natură tumorală. Doza zilnică necesară de B17 forte este de 700-1400 mg adică 2-4 capsule pe zi . Doctorul Ernst Krebs cercetătorul care a vrut să demostreze valoarea  vitaminei B17 din sâmburii de caise, consideră că vitamina B17 are efect garantat asupra celulelor canceroase. În formula atomizatului  de samburi de cais din care este realizat B 17 Forte BIOLifeNRG se reduc si  efectele nocive asupra organismului crescand însă efectul pozitiv al B 17 Forte BIOLifeNRG unica formulă biomoleculară disponibilă acum și în România,  recomandat adulților dar și copiilor pentru efectele deosebite ale  Vitamina B17 asupra organismului uman cat si imunitatii acestuia. B 17 Forte BIOLifeNRG este singura formula B 17 originala ,surse sigure de unde puteți achizișiona produsul conform este aici sau la telefon 0735 390 878.

Vitamina B17 formula biomoleculara, se pare că ajută imunitatea intr-un mod cu totul special, sunt specialisti care sustin ca formula B 17 Forte BIOLifeNRG atomizata nu numai ca reda vigoarea sistemului imunitar ci si creste capacitatea organismului de a elimina celulele bolnave. Un sistem imunitar fortificat ajuta organismul sa faca fata de asemenea  in cazul infectiilor. Persoanele care au folosit B 17 Forte BIOLifeNRG ne-au confirmat ca se simt foarte bine, exista pacienti care urmeaza tratamentul și de 6 luni, unii pacienti urmeaza si tratament cu citostatice/ chimioterapie si se pare ca suporta, fara stari de greata sau efecte secundare.

Vitamina B17, potrivit unui studiu publicat in Journal of Radiation and Biology, creste semnificativ  numarul celulelor albe care  ataca celulele canceroase, vitamina B17 este supranumita și  cheia celulelor sanatoase!  Vitamina B17 sprijina  cresterea productiei de enzime pancreatice care stimulează sinteza de proteine şi lipide si spijina procesele digestive din organism afectate de cancer.
Aportul de vitamina b 17  contribuie la detoxifierea organismului si sprijina eliminarea toxinelor din  ficat. În 1962 s-a incercat administrarea de vitamina b 17 la  pacientii bolnavi de cancer cu dureri și se pare ca acestia au manifestat imbunatatiri notabile comparabile cu administrarea de calmante.

Potrivit draxe.com pacientii care au adminstrat vitamina b 17 au obtinut rezultate și in  adenopatii (umflarea ganglionilor limfatici)  dar si în reducerea volumului masei tumorale. Cu toate ca nu este usor de spus daca vitamina B17 poate  actiona ca un analgezic de aceasta data sau ăn alte afectiuni inflamatorii totusi au existat persoane care au avut si astfel de rezultate in boli inflamatorii. Vitamina B 17 de asemenea are efect in tensiunea arterial insa nu trebuie privita decat  ca un tratament complementar.Vitamina B 17 este considerata un antioxidant care poate avea efect protector și in preventia  cancerului și a  imbatranirii celulelor, creste tonusul, creste starea generala de sanatate

Formula B 17 Forte BIOLifeNRG poate fi utilizata  preventiv dar și în timpul tratamentelor clasice

Cum functioneaza B17 forte

Vitamina B 17 contine cianura de hidrogen, substanta care se pare ca are efect benefic in cazul celulelor canceroase, fara a le afecta pe cele sanatoase.  Dean Burk, a demomstrat ca amigdalina poate sa contribuie la marirea  duratei de viata a soarecilor bolnavi de cancer cu pana la 80%, comparative cu soarecii care nu au primit vitamina b 17 acest lucru este mentionat si pe  vitamin17.net.
La pacientii suferinzi de  cancer de prostata, administrarea concomitent cu vitamina A ar avea un efect mai eficient.

B 17 Forte BIOLifeNRG este singura formula biomoleculara disponibila acum si in Romania, cu beneficii adevarate din vitamina B 17 cunoscuta si utilizata cu succes in toata lumea.

Aveți grijă de unde cumparați B 17 Forte există distribuitori care se folosesc de numele B 17 Forte pentru a comercializa alte produse similar  singurul distribuitor autorizat din Romania care comercializeaza  produsul original B 17 Forte de la  BIOLifeNRG îl puteți găsi doar AICI sau la telefon 0735 390 878.

Ultimele stiri

Parteneri