vineri, octombrie 7, 2022

Vitamina pe care trebuie să o iei zilnic. Monica Pop, medic oftalmolog, spune că este un factor foarte bun de ridicare a imunității.

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea.

Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

ziAm spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere.

Te-ar mai interesa: Ce poți lua ca să nu te mai constipi. Cele mai bun...

Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență.

Această vitamină trebuie luată toată viața. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a spus Monica Pop, la Antena 3.


Monica Pop: Ni s-a impus să cumpărăm anumite măști

Monica Pop a fost invitată în cadrul pocastului realizat de medicul Lucian Duță, unde a avut loc un dialog exploziv.

Printre alte dezvăluiri, Monica Pop a fost radicală în ceea ce privește banii aruncați în urma unor decizii incorecte. Pe bună drptate, ea considerăcă acești bani sunt ai tuturor românilor, care contribuie lunar la fondul de sănătate.

„Vlad Voiculescu trebuie să răspundă pentru asta și oricine ar fi fost ministrul Sănătății și nu a făcut ce trebuia făcut”, a afirmat dr. Pop la EVZ. Ea a făcut, în continuare, o dezvăluire foarte curajoasă, din care cităm:

Te-ar mai interesa: Dramă teribilă pentru o celebră artistă: Mi-au dat...

„Cînd era ministru Vlad Voiculescu ni s-a impus să cumpărăm anumite măști. Trebuia să cumpărăm un anumit tip și numai dintr-un anumit loc. Știu mulți colegi, dar nu are nimeni curajul să vorbească. Achiziția ni s-a impus. Erau niște măști care costau mai mult.

Sunt foarte mulți colegi care știu, dar le e frică să vorbească. Când aud că te cheamă pe la Colegiul medicilor și pe mai știu eu unde, nu mai au curajul să vorbească. Nimeni nu vrea să-și piardă locul de muncă”, a spus dr. Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private