Sari la conținut

Monica Pop, propunere neașteptată: Să NU mai trecem în veci prin ce-am trecut în ultimii 2 ani!

Monica Pop, propunere neașteptată. Celebrul oftalmolog vine cu o idee inedită la începutul anului, în condițiile în care numărul de cazuri crește cu repeziciune de la o zi la alta.

Medicul Monica Popa propune ca pensiile speciale să fie donate un an pentru testarea românilor. Având în vedere că subiectul pensiilor speciale provoacă frustrare în rândul românilor care trăiesc de pe o zi pe alta, acestea ar putea fi folosite într-un scop util, potrivit spuselor oftalmologului.

Monica Pop, propunere neașteptată: „Propunere de an nou pentru românii necăjiti! Au suferit destul! Pensiile speciale să fie donate pe 1 an pentru testare în masă! Pentru ca romānii, vaccinați sau nu, să afle la timp că sunt infectati și să se ia măsuri pentru a se vindeca acasă, fără a mai fi nevoie de spitalizare!

Formula sigură se stie: test + vaccin +i zolare + medicație! Știti bine că mai toata Europa vaccinată e infectată dar, datorită testării în masă, sunt puțini în spitale și nu mor!

Haideti! Faceți-le acest cadou celor care v-au votat și cărora le datorați aceste pensii nedrepte!

An nou cu sanatate, cu sperante și curaj, dragi compatrioți de orice etnie, religie, culoare, stare socială, vârstă, meserie! Toți! Și să nu mai trecem în veci prin ce-am trecut în ultimii 2 ani!”, susține medicul Monica Pop, potrivit Antena 3.

Recent, Dr. Monica Pop a transmis, prin intermediul unei postări apărute pe Facebook, că ar trebui să i se ceară scuze pentru că nu i-au fost luate în seamă avertismentele și că tot ce a declarat s-a dovedit a fi adevărat.

Redăm, mai jos, postarea integrală:

AR TREBUI SĂ MI SE CEARĂ SCUZE!

S-A VAZUT CĂ TOT ce am spus S-A ADEVERIT :

-▪︎ Că vascinatii( scriu cuvintul asa din.motive strategice, altfel se pun restrictii) se infectează si transmit.

– ▪︎Că vascinatii infectati si netestati sint vector de transmitere a bolii; fiind vascinati, fac o forma mai usoara, uneori chiar asimptomatică, nu stiu, o trateaza usor pt că decidentii au spus, repetat, că vascinatii nu se infectează si nu transmit, GRESIT si GRAV! Din acest motiv nu se izoleaza si îi îmbolnavesc pe multi din jur!!!Iar unii din ei ajung chiar in ATI! ( inclusiv vascinatii infectati, netestati )!

– ▪︎Că e clar ca vascinul NU are legatură cu răspîndirea bolii, fiind benefic pt ca vascinatii infectati să facă o forma mai atenuată a bolii.

– ▪︎Ca TESTAREA IN MASĂ e singura posibilitate de a afla imediat de boala si de a se lua masuri urgent.

– ▪︎Că atita timp cit nu se face testare in masă si pt vascinati si pt nevascinati, numarul infectarilor va crește iar nr celor cu stări grave, chiar decese, (pt ca ajung prea tirziu la spital), va fi tot mai mare! –

– ▪︎Ca singura formulă care ar trebui aplicată pt a opri pandema este:

★TESTATE IN MASĂ, VASCINARE, MASCĂ, IZOLARE, TRATAMENT ( sa fie cu ce, achizitie de medicamente)!★

– ▪︎Că in Europa, mai toata vascinata si infectată dar si TOATĂ TESTATA IN MASĂ, nu se ajunge in spitale si la decese exact pt că testarea x 2/ saptamină a tuturor, vascinati sau nu, îi anunță pe loc daca sint pozitivi si se izolează si se trateaza imediat! Si nu ajung la stari grave.

– ▪︎Că trebuia si trebuie bine pregatit valul urmator ( nu s-a facut nimic pt a pregati valul 4) prin reabilitarea si folosirea spitalelor de campanie si achizitia de medicamente specifice si marirea nr de paturi de ATI! Si de personal!

– ▪︎Că prin incercarea de a aplica forța si santajul, au determinat multe depresii!

AM LUCRAT IN ADMINISTRATIA SANITARĂ MAI MULT DECIT ORICARE DIN ” DECIDENTI”! Peste 28 de ani! DIN CARE 25 de ani ca director al celui mai mare Spital de Oftalmologie)! Vreo intrebare, sfatuire, etc, nici vorbă!

Mari orgolii! Au preferat sa greșească! Mult!

BLAM SI AMENINȚARI, INVINUIRI AIUREA, CA SA-SI SCUZE EI GRESELILE, ASTA AU FACUT! Pt criticile greselilor de strategie!! In loc sa le repare!!!

Speram că actualul Ministru sa poată sa faca ceva poziriv pentru romāni! Baftă!

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel