marți, iunie 6, 2023

Primăvara vine mereu la pachet cu viroze de tot felul, iar specialiștii spun că nu doar contactul cu o persoană purtătoare a unui virus ne poate îmbolnăvi. O persoană cu un sistem imunitar mai puțin întărit este mult mai predispusă la a dezvolta simptome mai severe ale bolii. Se știe că cei mici își creează în timp sistemul imunitar, iar mulți dintre ei nu sunt buni prieteni cu fructele și legumele, așa că ce mici se vor putea bucura de 2 noi tipuri de vitamine dedicate lor, Veg Gummies Astrobears.

Te-ar mai interesa: Pe cine înțeapă țânțarii mai mult? Dr. Tudor Ciuho...

Vitamine vegane pentru copii, fără lactoză și gluten

Oricât ne-am strădui să le oferim copiilor noștri o alimentație corectă și echilibrată, mulți dintre noi ne confruntăm cu refuzul categoric al acestora de a mânca fructe și legume mai multe. Imunitatea lor are însă de-a face cu mult mai multe elemente, pornind de la poluare și mâncarea excesiv de procesată și ajungând la sedentarism sau un mediu familial tensionat.

De aceea este deosebit de important să facem analize anuale copiilor și să descoperim din timp eventuale carențe în vitaminele și mineralele din organismul lor. În acest fel putem lua măsuri din timp și evităm eventuale probleme de sănătate mult mai grave.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

Cu un gust plăcut și aromă naturală de portocală, acestea sunt ușor de administrat – se găsesc sub formă de jeleurivegetale masticabile cu formă de ursuleț – și nu au lactoză sau gluten, putând fi astfel folosite și în cazul micuților cu intoleranță la aceste substanțe. 11 vitamine și cupru se regăsesc în componența lor, concentrate în proporții potrivite pentru necesitățile fizice și psihice ale celor mici.

Te-ar mai interesa: Sforăitul puternic duce la micșorarea creierului ș...

Vitamina A este cea care ajută la menţinerea unei vederi sănătoase și protejează pielea și mucoasele, în timp ce vitamina E ajută la protejarea celulelor. Vitaminele B2, B3, B6, B7 și B12 susțin funcționarea normală a sistemului nervos, contribuie la reducerea oboselii și la menținerea sănătății mucoaselor, globulelor roșii, pielii și vederii. Vitamina D este esențială pentru dezvoltarea bună a sistemului osos, a dinților și pentru absorbția normală a calciului și fosforului în organism, iar aportul de vitamina C îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar. Cuprul are o contribuție importantă la funcționarea normală a metabolismului, dar și asupra pigmentării firești a pielii și părului.

Te-ar mai interesa: Semințe de mac: beneficii uimitoare pentru inimă, ...

Vita C Kids Veg Gummies Astrobears fac parte și ele din gama vegană , realizată din pectină, o fibră solubilă ce se regăseşte în mod natural în fructe și legume, fără îndulcitori, coloranți și arome artificiale. Vitamina C este un produs ideal pentru organismele în creștere, contribuind la funcționarea normală a sistemului imunitar și metabolismului, a sistemului nervos și a sănătății psihice. Tot ea este responsabilă de reducerea oboselii, creșterea absorbției fierului și protejarea celulelor, iar un alt mare avantaj al acestui tip de jeleuri este că pot fi utilizate și de copiii cu intoleranță la lactoză și gluten.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul rectal și cum se diferențiază de ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private