miercuri, martie 29, 2023

Vlad Ciurea , neurochirurg, transmite că avem atât de multe celule nervoase încât putem ajunge să trăim 300 de ani, așa cum este precizat în Biblie.

Prof. Dr. Vlad Ciurea a explicat pe înțelesul tuturor care este importanța creierului uman, un centru de comandă cu puteri incredibile.

Neurochirurgul a transmis că deși pierdem o celulă nervoasă pe secundă, putem să mergem înainte, și putem să funcționăm.

Te-ar mai interesa: Femeile tinere au risc crescut de Parkinson, dacă ...

”Creierul ni l-a dat Dumnezeu. Creierul este centrul de comandă, se află la pupitru, la butoane, și apasă. Este incredibil ce putere are. El este cel care dezvoltă inteligența, care studiază Universul. Creierul te apropie de Dumnezeu, pentru că există și centri ai credinței.

Cu cât ești mai prins în probleme de viață, la limita dintre viață și eternitate, cu atât te apropii de structura creier și te apropii de Ființa Supremă.

Dacă la nivelul unui organ, peste noapte, se întâmplă o supărare, acest organ „pleacă” cu petiția la împărăție și-i transmite creierului:

Te-ar mai interesa: Tehnică revoluţionară în România în implantul de p...

„Dragul meu creier, eu, stomacul, mă simt rău, că am mâncat prea mult”. Și atunci, creierul îi dă comanda: „Varsă! Du-te la WC”. Și stomacul execută. Și iar trimite depeșa: „Înălțimea ta, încă nu mă simt bine”. Și creierul zice: „Mai varsă o dată! Ia un medicament!”.

astenia de toamnă

În Biblie spune că noi putem să trăim 300 de ani. Și este adevărat

Creierul dă comanda, nu organul care este mic, jos undeva. Este foarte interesant acest feed back care se efectuează între creier și organe, zi și noapte, atâta timp cât suntem pe pământ”, a declarat neurochirurgul, potrivit Trinitas TV.

Te-ar mai interesa: Descoperire majoră. De ce sunt hipertensivii la ri...

Toate organele trec, mai mult sau mai puțin, prin suferințe pe care noi le creăm. În Biblie spune că noi putem să trăim 300 de ani. Și este adevărat. Avem atâtea celule nervoase esențiale numiți neuroni, încât noi putem trăi 300 de ani.

Noi pierdem o celulă nervoasă pe secundă. Și totuși putem să mergem înainte, și totuși putem să funcționăm. Dacă se întâmplă o dereglare a diferitelor organe și acestea trimit aceste informații către creier, creierul încearcă să le rezolve”, a explicat neurochirurgul Vlad Ciurea.

Te-ar mai interesa: Ce boli poate anunța urina urât mirositoare. Nu ig...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private